Beställ transferbuss

När du reser med våra turer Amsterdam-Newcastle eller Köpenhamn-Oslo kan du boka biljett till vår transferbuss mellan terminalen och centrum.

En härlig eftermiddag eller kväll i vinbaren
  • Ta hand om det praktiska innan du reser
  • Då slipper du bekymra dig för hur ni ska komma till och från terminalen
  • Luta er tillbaka och njut av resan


Har du köpt din resa över telefon? Tryck på "Beställ mat" och klicka sedan på "Har du glömt dittlösenord?" under "Existerande användare" och följ instruktionerna för att skapa en kod till din bokning så att du kan visa och redigera den på nätet.
 

Transferbuss i Köpenhamn

DFDS transferbuss

En transferbuss går från Nørreport St. till terminalen vid Dampfærgevej vid avgång och tillbaka igen vid ankomst. Bussen kör endast i samband med fartygen till och från Norge och stannar vid två hållplatser: Nørreport St. och DFDS-terminalen. Turen tar ca 10 minuter. Hållplatsen hittar du på Øster Voldgade 2C (se karta nedan).

Vänligen observera: Det är inte möjligt att köpa biljett på bussen. Resebevis gäller som biljett på bussen, så länge det framgår att transferbuss är tillköpt.

Pris: 20 DKK per person tur/retur (gratis för barn 0-3 år) Det är möjligt att köpa biljett ombord på fartyget. Det är dock inte möjligt att köpa biljetter till gäster med elektrisk rullstol ombord på fartyget, då bussen måste beställas på förhand.
Var dessutom uppmärksam på att det vid fartygets ankomst till Köpenhamn kan förekomma väntetid vid transferbussarna fram till sista bussen kl. 10.30.

Resa med barnvagn
Vi vill be er vara uppmärksamma på att det finns ett begränsat antal barnvagnsplatser per buss. Barnvagnarna kommer att placeras i ett bagageutrymme under färden. Under högsäsong (sommar, skollov, etc.) är det många som medför barnvagn/paraplyvagn, vilket dessvärre innebär att det ibland inte finns plats för alla. Vi beklagar detta.

Tidstabel: mandag-søndag
​Från DFDS-trminalen Löpande mellan kl. 10.00 och 10.30

Från Nørreport
(Øster Voldgade 2C)

​Kl. 14:45
Kl. 15:15 - för gäster med elektrisk rullstol*
Kl. 15:45

*Avgången kl. 15.15 är en normal avgång, men det är denna avgång man ska ta om man medför en elektrisk rullstol. Färd med elektrisk rullstol ska förbokas.

Se tider och karta (pdf)

Transferbuss i Amsterdam och Newcastle

​DFDS-terminalen till Newcastle centrum

Använd vår transferbuss från DFDS-terminalen in till Newcastle centrum. Bussen stannar precis vid terminalen och avgår en kort stund efter fartygets ankomst.

Newcastle centrum till DFDS-terminalen

Använd vår transferbuss från Newcastle centrum till DFDS-terminalen. Bussen kör mellan 14.45 och 15.45.

DFDS-terminalen till Amsterdam centrum

Använd vår transferbuss från DFDS-terminalen och in till Amsterdam centrum. Bussen stannar precis vid terminalen och avgår en kort stund efter fartygets ankomst.

Amsterdam centrum till DFDS-terminalen

Använd vår transferbuss från Amsterdam centrum till DFDS-terminalen. Bussen avgår från Amsterdam Central Station (bus stop G) mellan kl. 15 och kl. 16 varje dag.