Restaurang ​Explorers Steakhouse

För dig som vill njuta av en högkvalitativ köttbit är Explorers Steakhouse det perfekta valet. Köttet av hög kvalitet serveras med tillbehör som framhäver köttets finaste egenskaper. Till barnen finns en särskild ”piratmeny". Sätt dig i restaurangen och njut av den mysiga stämningen tillsammans med en köttbit, grillad efter dina önskemål.


Har du köpt din resa över telefon? Tryck på "Beställ mat" och klicka sedan på "Har du glömt dittlösenord?" under "Existerande användare" och följ instruktionerna för att skapa en kod till din bokning så att du kan visa och redigera den på nätet.

Priser 2019

Välj mellan flera olika förrätter, huvudrätter och efterrätter – helt efter dina egna önskemål.

2 rätter*

415:-

3 rätter*

520​:-

​Piratmeny (0-11 år), 2 rätter + läsk

​139:-

*Priserna gäller vid beställning innan avresa. Tilläggspriser kan förekomma på fartyget.

Meny
Piratmeny (0-11 år)

Information

Öppettider: 18:00 – 23:30

Bordsreservation: Rekommenderas

Klädsel: Ledig

Placering: Däck 8

Vegetariskt: Fråga servitören efter en vegetarisk rätt.

Barn: Till barnen finns en ”piratmeny". När det är många barn i restaurangen dukas istället en liten buffé upp. Med reservation för ändringar.

Årets biff korad på Oslobåten

Explorers Steakhouse stod värd när Årets biff, även kallad "The beef", korades i slutet av 2018. Den som tog hem segern var en relativt okänd köttbit – Bavette. Det är något av det möraste och mest välsmakande kött man kan äta, och det kan man göra ombord på Oslobåten.

Ta en rundtur på Explorers Steakhouse

Använd pilarna för att röra dig runt i restaurangen. Vi vill påpeka att restaurangerna ser olika ut på de två fartygen. Detta är bilder från Crown Seaways.