Restaurang ​7 seas

För dig som gärna vill ha allt är 7 Seas det självklara valet. Dyk ner i oceaner av nytillagade läckerheter i vår överdådiga kvällsbuffé. Du kan också börja dagen med vår härliga frukostbuffé med både kalla och varma rätter. Våra kockar komponerar ett urval av läckra rätter som är anpassade efter årstiden. Allt framställs och tillagas ombord. Till de små i familjen finns en läcker och mycket uppskattad barnbuffé – och inte minst den populära mjukglassmaskinen.


Har du köpt din resa över telefon? Tryck på "Beställ mat" och klicka sedan på "Har du glömt dittlösenord?" under "Existerande användare" och följ instruktionerna för att skapa en kod till din bokning så att du kan visa och redigera den på nätet.

7 Seas kvällsbuffé

Njut av ett stort urval av läckra, hemlagade rätter, skapade av lokala råvaror från mindre producenter. Fisk och skaldjur, ett stort urval av sallader, pålägg som fisk och kött (charkuterier) och olika varma rätter – allt med läckra tillbehör, vegetariska rätter, hembakat bröd, kakor, efterrätter, säsongens frukt och ost.

Under perioden 3 november till 23 december serverar vi istället vår stora julbuffé. Den består av både danska och norska klassiska julrätter och specialiteter.

Pris

​Vuxen ​327:-
​Barn (4-11 år) ​163:-
Barn (0-3 år) ​0:-
Julbuffé vuxen ​404:-
Julbuffé barn (0-11 år) ​0:-

7 Seas frukostbuffé

Börja dagen med en mysig frukostbuffé i restaurang 7 Seas, medan du njuter av inseglingen i Oslo eller Köpenhamn. Ta en härlig kopp kaffe och ät dig mätt i vår läckra buffé – vi ser till att du inte går hungrig därifrån.

Frukostbuffén består av många olika hembakade bröd och småfranskor, pålägg, wienerbröd, äggröra, pannkakor, korv, ostar, yoghurt och frukt. Dessutom finns här olika slags juice samt kaffe och te.

Barn äter gratis frukostbuffé under 2018
Beställ din frukostbuffé hemifrån så får dina barn (upp till 11 år) äta gratis i sällskap med betalande vuxen. max 2 barn per vuxen.

Pris

​Vuxen ​165:-
​Barn (4-11 år) ​82:-
Barn (0-3 år) ​0:-
 

Barnens favorit

Det är ingen tillfällighet att 7 Seas är populärt bland familjens yngsta. Vår barnbuffé bjuder på flera olika favoriträtter och det finns något för varje smak. Till efterrätt har ni fri tillgång till mjukglassmaskinen och ett stort urval av garnering till glassen.

Med glada och fyllda magar är barnen redo att uppleva kvällens barnunderhållning, som bl.a. består av en skattjakt och en hästkapplöpning.

Information

Öppettider – frukostbuffé: 07:00 – 09:45

Öppettider kvällsbuffé: 17:30 – 22:45

Bordsreservation: Rekommenderas

Klädsel: Avslappnad

Placering: Däck 7

Vegetariska rätter: Stort urval av vegetariska rätter

Barn: Barnen har en egen barnbuffé

Ta en rundtur på 7 Seas

Använd pilarna för att röra dig runt i restaurangen. Vi vill påpeka att urvalet i buffén har ändrats och uppgraderats och att restaurangerna ser olika ut på de två fartygen.