Restaurang ​7 seas

7 Seas är en hyllning till nordisk mattradition och lokala råvaror. Våra härliga kvälls- och morgonbufféer lockar till att dyka ner i oceaner av färska läckerheter.

På 7 Seas har vi en demokratisk inställning till matlagning. Vi vet att det finns något för varje tycke och smak och vi anser att allt bör tillagas med omsorg och ett öga för detaljer. Varje dag tillagar våra kockar ett stort urval av nordiska favoriter, och vi serverar det hela i en dignande buffé som inbjuder till att smaka lite av varje. Din största utmaning ligger förmodligen i att bestämma var du ska börja och när du ska sluta. Till familjens yngsta serverar vi dessutom en läcker kvällsbuffé som inkluderar flera av barnens livrätter och desserter från våra populära mjukglassmaskiner.

När du är redo för frukost har vår bagare redan varit uppe i flera timmar, fullt upptagen med att knåda och forma degen för att se till att du kan njuta av nybakat bröd och goda sötsaker från arla morgonstund. Under dagen får våra bagare sällskap av sina kollegor ombord, och tillsammans tar de sig an dagens viktigaste uppgift: att göra ditt besök på 7 Seas så fantastiskt som möjligt.

Notera att barn (0-11 år) äter gratis frukostbuffé under 2019 när frukostbuffén köps hemifrån och i sällskap av betalande vuxen. Max 2 barn per vuxen. (Rutten Köpenhamn-Oslo/Oslo-Köpenhamn).
 
Tips: Boka bord hemifrån och gå före i kön – boka senast klockan 16.00 dagen före avresa.


Har du köpt din resa över telefon? Tryck på "Beställ mat" och klicka sedan på "Har du glömt dittlösenord?" under "Existerande användare" och följ instruktionerna för att skapa en kod till din bokning så att du kan visa och redigera den på nätet.

7 Seas kvällsbuffé

Vår nordiska buffé består av olika härliga rätter och goda sötsaker; färsk fisk och skaldjur, spröda sallader, nybakat bröd, charkuterier, säsongens frukt, ost, topping och ett brett urval av varma rätter – allt tillagat från grunden på lokala råvaror från våra handplockade leverantörer. 
Buffén erbjuder dessutom ett urval av välsmakande laktos- och glutenfria rätter.

Priser 2019

​Vuxen ​349:-
​Barn (4-11 år) ​175:-
Barn (0-3 år) ​0:-
Julbuffé vuxen ​424:-
Julbuffé barn (0-11 år) ​0:-

7 Seas frukostbuffé

Börja dagen med en härlig frukostbuffé på 7 Seas medan du njuter av inseglingen till Oslo eller Köpenhamn. 
Barn äter frukostbuffén gratis  under 2019
Notera att barn (0-11 år) äter gratis frukostbuffé under 2018 när frukostbuffén köps hemifrån och i sällskap av betalande vuxen. Max 2 barn per vuxen.

OBS: Under högsäsong 2019 (21/6-11/8) ingår frukostbuffén i hyttpriset när du bor i en av våra standardhytter.

Pris 2019

​Vuxen ​179:-
​Barn (4-11 år) ​90:-
Barn (0-3 år) ​0:-
 

Barnens favorit

Det är ingen tillfällighet att 7 Seas är populärt bland familjens yngsta. Vår barnbuffé bjuder på flera olika favoriträtter och det finns något för varje smak. Till efterrätt har ni fri tillgång till mjukglassmaskinen och ett stort urval av garnering till glassen.

Med glada och fyllda magar är barnen redo att uppleva kvällens barnunderhållning, som bl.a. består av en skattjakt och en hästkapplöpning.

Information

Öppettider – frukostbuffé: 07:00 – 09:45

Öppettider kvällsbuffé: 17:30 – 22:45

Bordsreservation: Rekommenderas

Klädsel: Avslappnad

Placering: Däck 7

Vegetariska rätter: Stort urval av vegetariska rätter

Barn: Barnen har en egen barnbuffé

Boka bord före avresa och undvik kön

Försäkra dig om att du får ett bord på din favoritrestaurang och undvik kön. Du kan boka bord i samband med bokningen av resan via en länk i ditt bekräftelsemail. Du kan även ringa oss på 042 26 600 (mån-fre kl. 9-17, lö-sö och helgdagar kl. 11-14).

Ta en rundtur på 7 Seas

Använd pilarna för att röra dig runt i restaurangen. Vi vill påpeka att urvalet i buffén har ändrats och uppgraderats och att restaurangerna ser olika ut på de två fartygen.