​campingsemester i norge

Ta med dig husvagnen eller husbilen på en upplevelserik semester i Norge. Du kan välja att resa enkel resa eller tur/retur. Stanna till en eller ett par dagar i Oslo och kör sedan vidare för att upptäcka Norges vackra natur.

Du bestämmer själv efter vad du vill ha ut av din resa. På båten har du gott om tid att skämma bort dig själv med goda middagar, vinprovning, avkoppling i jacuzzin och taxfree-shopping.

en bekväm resa

  •  En natt ombord på Oslobåten
  •  Njut av riktigt god mat ombord
  •  Upplev Norge tillsammans med vänner eller familj

Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 75:- vid bokning online. Resevillkor.

 

Ombord på båten

Ombord finner du allt du kan önska. Hytter i alla prisklasser och restauranger med allt från buffé till gourmetmat. Fartyget har nattklubb med dansgolv och flertalet barer. Upplev den härliga stämningen ombord med livemusik, trubadurer och DJ's. Passa även på att koppla av i wellnessområdet Bubble Zone.

Inled kvällen med en cocktail i en av de fem barerna för att sedan fortsätta med en lång och härlig middag i någon av våra restauranger. Om du känner för att slå klackarna i taket spelar ofta liveband i nattklubben. Reser du i Commodore de Luxe har du dessutom tillgång till den avkopplande miljön i loungen.

Hyttöversikt

Vackra fjäll och fjordar

Ta med familjen på campingsemester och upplev Norges spektakulära landskap med fjordar och fjäll.

Nordnorge bjuder på midnattssol, vildmarkssafari och det spektakulära norrskenet. Fjord Norge med sina lättillgängliga fjordar där området lockar med aktiviteter som vandring, glaciärvandring samt fiske.

Mellersta delarna av Norge täcks till stor del av landskapet Trøndelag, en plats som är fylld av historia. På vissa platser märker man hur man förflyttas tillbaka till en annan tid. Här ligger även Trondheim som är Norges tredje största stad.


DFDS är Världens ledande färjeoperatör 2018​​

Vi har vunnit pris som ”Europas ledande färjeoperatör 2012-2018" och ​​”Världens ledande färjeoperatör 2011-2018”.
Det är vi riktigt stolta för!