Bilsemester i norge 

Åk med bil till Norge och upplev den fantastiska naturen i vårt grannland. De gröna fjällen och kristallklara vattnet bjuder på en oförglömlig semesterupplevelse.

Färjelinjen mellan Köpenhamn i Danmark och Oslo i Norge är en perfekt start på bilsemestern. Kör ombord på Oslobåten och vakna utvilad nästa morgon. Söder om Oslo hittar du mysiga gamla fiskebyar med nyrökta räkor, trähus och grunda sandvikar. Längre norrut sträcker sig de djupa fjordarna ut mot kusten, bredvid höga fjälltoppar och ett grönt och frodigt landskap.

Oslobåten har ett stort utbud av nöjen och fina hytter i alla prisklasser.

Upplev Norge i egen bil

  • Vackra fjordar och häpnadsväckande natur
  • Vi kör dig de första 60 milen till Norge
  • Personbil är inkluderad i priset

Tips! Förboka dina måltider på båten så kan du reservera bord i samband med bokningen. Du sparar pengar och slipper köa för ett ledigt bord ombord.


Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 75:- vid bokning online. Resevillkor.

 

Upplevelser på oslobåten

På våra båtar hittar du ett stort utbud av restauranger, barer, underhållning och shopping. För alla smaklökar och personligheter.

Du kan alltid välja att uppgradera dig om du önskar. Commodore Class är våra finare hytter, men vill du unna dig ännu mer vardagslyx finns det möjlighet att boka Commodore de Luxe, Commodore Balcony eller Owners Suite med egen jacuzzi. Då får du dessutom tillgång till Commodore de Luxe Lounge där du kan bläddra i tidningar, koppla av med ett glas vin eller frossa i färsk frukt.

Njut av riktigt god mat ombord och välj fritt efter dina smaklökar. I vår bufférestaurang finns inga torra köttbullar eller ofräscha sallader, utan där hittar du ett stort urval rätter i god kvalitet. Är du sugen på italienskt finns vår relativt nya restaurang Little Italy och för den som föredrar en god köttbit rekommenderar vi den omåttligt populära Explorers Steakhouse.

Hyttöversikt

massor av upplevelser i Norge

Ta med familjen på bilsemester och upplev Norges spektakulära landskap med fjordar och fjäll.

Nordnorge bjuder på midnattssol, vildmarkssafari och det spektakulära norrskenet. Fjord Norge med sina lättillgängliga fjordar där området lockar med aktiviteter som vandring, glaciärvandring samt fiske.

Mellersta delarna av Norge täcks till stor del av landskapet Trøndelag, en plats som är fylld av historia. På vissa platser märker man hur man förflyttas tillbaka till en annan tid. Här ligger även Trondheim som är Norges tredje största stad.

Oslo, Norges huvudstad, lockar med sevärdheter som Vigelandsparken, Operahuset, Akershus och Vikingskipshuset. Den vackra Oslofjorden lämnar få oberörda med öar och spegelblankt vatten.


DFDS är Världens ledande färjeoperatör 2018​​

Vi har vunnit pris som ”Europas ledande färjeoperatör 2012-2018" och ​​”Världens ledande färjeoperatör 2011-2018”.
Det är vi riktigt stolta för!