Ta båten till bilsemestern i England

England bjuder på många upptäckter, ta med bilen och se mer av den engelska landsbygden, de charmiga kuststäderna och sevärdheterna längs vägen.

Avnjut något att dricka eller äta i våra restauranger ombord, eller välj bland våra presentartiklar i butiken.

Snabbt över Engelska kanalen

  •  Åk från Dunkirk eller Calais till Dover
  •  En båtresa på knappt två timmar
  •  Smidigaste sättet att ta sig med bil till England

Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 75:- vid bokning online. Resevillkor. 

 

Ombord på båten

Vi har ett stort utbud av hytter ombord och du kan välja mellan allt ifrån enklare standard (med eller utan fönster) till lyxiga sviter med stora fönster mot havet. Alla hytter har givetvis eget badrum (toalett och dusch med handdukar) och nybäddade sängar med sköna kuddar. För en lyxigare touch rekommenderar vi hytterna i Commodore Class, där det även ingår Commodore frukostbuffé, dubbelsäng och havsutsikt från hytten.

Prova någon av våra många barer där vi serverar kalla och varma drycker. Du hittar till exempel en väldigt trevlig pianobar där stämningen alltid är på topp. På linjen Amsterdam Newcastle är ofta barerna den centrala samlingspunkten ombord. Koppla av och umgås med en kall öl samtidigt som du njuter av livemusiken.

Det bästa av england

Ta bilen över till England och ta vara på friheten att själv bestämma vart du vill åka och vad du vill göra på semestern. England har mycket att erbjuda för den nyfikna, passa på att besöka några av de fascinerande och välbevarade historiska städer och sevärdheter som finns med på UNESCO's världsarvslista.

Södra England med Devon, Dorset och Cornwall bjuder på klassiska badorter med sina karakteristiska långa pirer och fina stränder. I sydvästra England finns det till och med palmer! I Cornwall finns de små mysiga byarna med det speciella ljuset, dramatiska klippor och vikar med sandständer. Här har du sällskap med både surfare och konstnärssjälar.


DFDS är Världens ledande färjeoperatör 2018​​

Vi har vunnit pris som ”Europas ledande färjeoperatör 2012-2018" och ​​”Världens ledande färjeoperatör 2011-2018”.
Det är vi riktigt stolta för!