Quick Book

CAMPINGSEMESTER I BALTIKUM

Res bekvämt med DFDS och din husvagn eller husbil till Baltikum. Inled din campingsemester med en avkopplande natt med alla bekvämligheter ombord på Litauenfärjan från Karlshamn till Klaipeda.

Din resa med DFDS

  •  Ta med husbil eller personbil + husvagn
  •  Hytter med plats för upp till 4 personer och möjlighet att uppgradera
  •  Avgångar 7 dagar per vecka


Administrativt tillägg: Exp. avg. på linjerna Karlshamn-Klaipeda samt Kapellskär-Paldiski tillkommer med 110:- vid bokning via telefon och 0:- vid onlinebokning. Läs mer under Resevillkor.

 

Ombord på båten

Vi har ett flertal olika hyttkategorier ombord. Välj mellan vanliga tvåbädds- och fyrbäddshytter samt Commodore Class med dubbelsäng, tv och minibar. Dusch och toalett finns i alla hytter. Det finns även möjlighet att boka vilstol med gemensam toalett och dusch.   

På turen mellan Karlshamn och Klaipeda kan du välja mellan en bufférestaurang och vår à la carte-restaurang, Mare Baltikum. I den senare finns det många olika rätter att välja mellan till litauiska prisnivåer. Båten har även en bar där man kan slå sig ner i sköna fåtöljer med någonting varmt eller kallt att dricka.

Ombord på färjan till Klaipeda

Camping i Baltikum

Campare med förkärlek för individualism och avskildhet får sitt lystmäte i de baltiska länderna. I Litauen välkomnas du av böljande kullar, imponerande sanddyner, orörda skogar och det berömda slottet Trakai. Lettland bjuder på fyra nationalparker, däribland Gauja och Kemeri nationalpark, och många naturreservat som får alla naturälskare att bli varma inombords. I de tre baltiska länderna finns sedan några år ett nätverk av privata campingplatser med plats för husbilar och husvagnar. Förutom många små, familjära ställen kan du hitta flera moderna campinganläggningar som inte lämnar mycket att önska i fråga om komfort.


DFDS - Världsledande färjeoperatör 2016​​

DFDS har precis vunnit en av resevärldens ”Oscars”, nämligen ”Världens ledande färjeoperatör” under 2016.
2016 vann vi också pris för Europas ledande färjeoperatör samt Danish Travel Award som bästa passagerarrederi, vilka seglar mellan Danmark och utlandet.