funktionshinder- OCH DJURVÄNLIGA HYTTER​

För att kunna välkomna alla ombord på Oslobåten, så har vi sett till att det finns hytter som är anpassade för funktionshinder till de som har behov för extra plats och utrymme under sin resa. På så sätt kan även våra gäster med rullstol vara säkra på att få en bekväm och säker resa med oss. Vår personal finns tillgänglig med all nödvändig service och hjälp.

Ombord

Alla våra fartyg har hytter som är anpassade för personer med funktionshinder. Eftersom att alla behov är olika, och vi gärna vill vara säkra på att alla får en bra resa med oss, så kan dessa hytter endast bokas via telefon. Hytterna är byggda så att det finns extra utrymme i själva hytten och att det inte finns några hinder för att köra in med rullstol. De är även placerade nära hissen så att det ska vara så enkelt som möjligt att ta sig runt på båten. Även toaletten är funktionshinderanpassad​. I hytterna finns det plats till två personer och de finns både med och utan fönster. Handdukar och sängkläder finns tillgängliga i hytten.

Vänligen boka våra hytter anpassade för funktionshinder via telefon på 042- 26 60 00​. 

husdjursvänlig hytt

Dessa hytter är utrustade med våningssängar och rymmer upp till 4 personer. Alla hytter har egen toalett och badrum, samt sängläder och handdukar. Denna hytt är den enda där husdjur är tillåtna. Hytterna ska beställas via vår kundtjänst på telefonnummer +45 3342 3000. Hytterna har olika inredning på de två båtarna.

På sidan ALLT OM RESAN kan du läsa om reglerna där du reser med djur.

 

Hotell i Oslo

Om du önskar att åka på Citykryssning till Oslo och behöver ett handikappvänligt rum så hjälper vi dig gärna. De flesta hotell har handikapprum, men det finns undantag. Därför ber vi dig att boka ditt hotellrum via vår kundtjänst. Vänligen observera även att alla rum inte är handikappanpassade, men däremot tillgängliga för gäster med rullstol.

Hotell i Oslo med handikappvänliga rum
◾Radisson BLU Oslo Plaza
◾Clarion Royal Christinia Hotel
◾Comfort Grand Oslo