Standardhytter

Om du vill resa billigt men ändå bekvämt finns våra ekonomihytter samt standard. Du kan välja om du vill boka en hytt med eller utan fönster, med fyra bäddar eller två.

Ekonomihytter

Dessa hytter är inredda med våningssängar och finns både för två och fyra personer. Buller kan förekomma från fartygets serveringsrum, nattklubb eller maskinrum. Alla hytterna har egen toalett och badrum, och det finns handdukar och sängkläder i kabinen. Hytternas inredning och utseende kan variera.

Insides standardhytt

Hytterna är inredda med våningssängar och finns för 2, 4 eller 5 personer. Notera att hytten inte har några fönster.  Alla hytterna har egen toalett och badrum, och det finns handdukar och sängkläder i kabinen. Hytternas inredning och utseende kan variera.

Standard med havsutsikt

Inredda med våningssängar och finns för 2, 4 eller 5 personer. Hytterna har fönster så att du kan njuta av havsutsikten. Hytten för 5 personer har en begränsad utsikt över däck. Alla hytterna har egen toalett och badrum,och det finns handdukar och sängkläder i kabinen. Inredning och utseende kan variera.

Standard med dubbelsäng

Denna insides hytt är möblerad med en liten (1,20 m) dubbelsäng för två personer. Alla hytterna har egen toalett och badrum, och det finns handdukar och sängkläder i kabinen. Inredning och utseende kan variera.

Comfort Class

Denna hytt finns endast på Crown Seaways och är möblerad med dubbelsäng för två personer. TV, eget badrum och hårtork finns tillgängligt. En liten flaska mousserande vin samt mineralvatten ingår. Hytten har inga fönster och utseendet kan variera.