Commodore de luxe

Vill du resa första klass så har vi våra tre lyxigaste hytter att erbjuda dig: Commodore de Luxe, Balcony och Owners Suite. Alla är av hög hotellstandard och ger dig en extra exklusiv upplevelse under din resa. När du bor i en av dessa hytter har du samtidigt tillgång till vår Commodore Lounge. Precis som med Commodore Class så ingår frukosten i priset.

Commodore de luxe

Commodore de Luxe är en lyxhytt av hotellstandard som rymmer upp till två personer. Alla hytter är utrustade med en dubbelsäng, TV, fönster, sittgrupp samt toalett och badrum. En liten flaska mousserande vin och mineralvatten ingår. Några av hytterna har en egen balkong vilket visas i bokningen. Inredning och utseende kan variera.

(Fotoexempel från Crown Seaways)

Commodore de luxe med jacuzzi

Commodore de Luxe med bubbelbadkar är en hytt med ett extra stort badrum. Precis som med de andra lyxhytterna är denna hytt utrustad med en dubbelsäng, TV, fönster, sittgrupp samt toalett och badrum. En liten flaska mousserande vin och mineralvatten ingår. Vissa av hytterna har en begränsad utsikt, vilket visas i bokningen.
Inredning och utseende kan variera.

(Fotoexempel från Crown Seaways)

Commodore balcony

Om du reser i Commodore Balcony ingår en privat balkong ut mot däck. Hytten har dubbelsäng, havsutsikt, sittplatser och i vissa hytter på Crown Seaways finns även en bäddsoffa som kan användas som extrasäng åt barn upp till 12 år. Vänligen kontakta kundtjänst för att boka en resa för två vuxna och ett barn, då detta inte kan bokas online.

(Fotoexempel från Crown Seaways)

Owners suite

Owners Suite är den största och lyxigaste hytten ombord. Här bor du i en stor svit som om du ägde fartyget. Hytterna har plats för upp till tre personer. hytten består av ett sovrum med dubbelsäng samt en vardagsrumsdel med en soffgrupp. Om du bor i Owners Suite på Pearl Seaways får du dessutom en privat terass med en egen jacuzzi på däck (till förfogande 1 maj till 31 oktober). En liten flaska mousserande vin och mineralvatten ingår. Inredning och utseende kan variera beroende på vilken båt du bokar.

(Fotoexempel från Crown Seaways)