Hytter på Oslobåten

Standardhytter

Våra billigaste hytter, utan att tumma på komfort och kvalitet. Dessa finns med eller utan fönster, och från 1 till 6 bäddar. På Crown Seaways har du även möjligheten att boka en Comfort Class-hytt, vilket är en lite större insideshytt med dubbelsäng och TV.

StandardhytterCommodore Class

Res på din minikryssning till Köpenhamn eller Oslo med hotellstandard. Vad sägs om dubbelsäng, lyxig kostnadsfri frukostbuffé och havsutsikt? För extra lyx kan du alltid uppgradera till våra Commodore de Luxe-hytter. Då kan du få en hytt med privat balkong och har full tillgång till vår Commodore Lounge.


 

Commodore Class

Unna dig lite lyx och bo i en av våra Commodore Class-hytter. Koppla av i de lyxiga hytterna i Commodore Class med hotellstandard och plats för upp till två personer. Du sover gott i dubbelsäng och får alltid havsutsikt. På morgonen kan du njuta av en lite lyxigare frukostbuffé i lugn och ro i vår restaurang Explorers Steakhouse. En liten flaska mousserande vin och mineralvatten ingår också.

Commodore Class


Commodore de luxe & Owners Suite

Om du vill uppleva en resa i första klass kan vi rekommendera våra allra lyxigaste och bästa hytter: Commodore de Luxe, Balcony eller Owners Suite. Här får du gott om plats och känslan av att resa riktigt exklusivt. Tillgång till Commodore Lounge och Commodore frukostbuffé ingår i biljetten.


 

En upplevelse i första klass

När du bokar någon av våra hytter i Commodore de Luxe eller den allra finaste sviten, Owners Suite, får du uppleva en resa i första klass. Vi erbjuder rymliga hytter med stora badrum, tillgång till Commodore Lounge samt roomservice. På utresan bjuder vi på en liten flaska mousserande vin och du sover extra gott i sköna dubbelsängar.

Våra lyxigaste hytter

Commodore Lounge

Som resande i Commodore de Luxe eller Owners Suite har du obegränsad tillgång till vår lounge. Koppla av med ett glas vin eller en kopp kaffe, eller läs ett magasin i lugn och ro innan middagen.

Commodore de Luxe Lounge


Särskilda behov 

Önskar du att boka en hytt som är anpassade för funktionshinder? Reser du med husdjur? Vi på DFDS vill att alla ska kunna resa med oss, oavsett vilket behov du har för att din kryssning ska vara så bekväm och smidig som möjligt.
Därför har vi speciella hytter som är anpassade för dig med ett funktionshinder eller andra särskilda behov. Tänk bara på att dessa hytter endast kan bokas via vår kundtjänst. Då når oss via telefon eller e-post.

Läs mer om våra hytter för särskilda behov