Barnens Oslobåt

Oslobåten ger massor av aktiviteter, nöje och äventyr som skapar en optimal miljö för barn. En resa med Oslobåten gör små landkrabbor till stora pirater med många nya erfarenheter och roliga saker att prata om när de kommer hem

Här er vårt underholdningsprogram för barn på sportlovet (giltig i perioden 8-24 februari).

Piratklubben och skattjakt

Piratklubben (barn 4-8 år)
Piratklubben är populär bland de mindre barnen med roliga aktiviteter ledda av en barnledare. Här kan de leka med piraten, rita och delta i roliga tävlingar. Det är gratis att vara med.

Skattjakt (barn 4-8 år)
Båtens pirat ordnar varje dag en skattjakt för alla äventyrslystna barn. En fråga ställs till barnen​ och när den är löst delas ledtrådar ut för att hitta vägen till skatten. Här finns det chans att vinna fina priser! Det är gratis att vara med.

Hästkapplöpning och kvällsklubb

Hästkapplöpning (vuxna och barn)
Kom och heja på hästarna när de tävlar om första plats inne i Columbus Club. Här kan du vinna ett presentkort som kan användas ombord.
Kostnad: 10 kr per spel

Kvällsklubb (barn 4-12 år)
I kvällsklubben är det lek och mys med piraterna. Här kan både de mindre och större barnen rita, leka eller delta i roliga tävlingar tillsammans. Kvällsklubben är den perfekta platsen att träffa nya vänner. Klubben startar kl. 21.15 och det är gratis att vara med. 

​Pirates Island

Under sommaren görs konferenslokalerna på båda våra båtar om till ”Pirates Island” – ett underhållande lekland, där familjens busfrön riktigt kan roa sig.
I ”Pirates Island” kan alla barn bland annat delta i roliga spel och tävlingar tillsammans med båtens pirater.

Öppettider: 08:00-09:30 och 15:00 – 22:00

Barn- och ungdomskortet

Med barn- och ungdomskortet har vi samlat flera roliga ombordupplevelser. Det ger bland annat inträde till Bubble Zone, en gratis glass och biljetter till hästkapplöpning. Kortet kostar 99 kronor och kan köpas på hems​idan eller beställas via telefon.

Barn- eller ungdomskortet kan även köpas i Guest Service Centre ombord.

Kortet innehåller:

  • Inträde till poolområdet Bubble Zone
  • 1 Jack matlåda/1 Jack vattenflaska (på ungdomskortet får man i stället en uppsättning DFDS spelkort)
  • 1 festlig, alkoholfri drink i en av barerna ombord
  • 1 valfri glass inne i Bubble Zone
  • 2 biljetter till hästkapplöpningen
  • 2 x polletter till mjukdjurs-automaten inne i spelrummet (ingår ej på ungdomskortet)​

Ät familjevänligt ombord

På Oslobåten finns många restauranger att välja mellan, med någonting även för de mest kräsna barnen.

  • 7 Seas Buffé-restaurang serverar en barnbuffé med de flesta av barnens favoriter. Till dessert finns bland annat en mjukglassmaskin där barnen själva kan göra sin glass. Barn betalar halva priset för buffén.
  • Explorers Steakhouse erbjuder "Piratmeny" till de små.
  • Baresso Coffee är cafét som har bullar, kakor, smörgåsar, varm choklad, smoothies och kalla drycker. Det är perfekt som mellanmål vid avgång.
  • Njut av havsutsikt och morgonkaffe i lugn och ro medan barnen själva kan servera sig färska frallor och annat gott från buffén.

Bubble Zone för vattenälskare

För både stora och små vattenälskare rekommenderar vi ett besök i vårt poolområde. Här hittar du flera bassänger, bubbelpooler och bastu.

Det passar perfekt för familjer med barn i alla åldrar och för badkrukorna finns det möjlighet att köpa en fika i cafét och sätta sig i en av fotöljerna med en god bok medan resten av familjen badar.

Lägg märke till att omklädningsrummet är gemensamt för män och kvinnor.
Inträdet kostar 50:- för vuxna och 25:- för barn.

I Bubble Zone hittar du även vår Pirate Club och lekplats där barnen underhålls av våra lekledare och pirater.

​​​​