Bubble Zone & Wellness

Bubble Zone är platsen för hela familjen. Här finns utrymme för både vattenlekar och avkoppling. Vi har ett poolområde, en relaxavdelning och underhållning för barnen. Själva poolområdet har bassänger i olika storlekar samt en bubbelpool. Inträdet betalas på plats och kostar 50 DKK för vuxna och 25 DKK för barn. Då ingår en badhandduk.

Poolområdet

För vattenälskande gäster rekommenderar vi ett besök i vårt poolområde med pooler, jacuzzi och bastu. Här kan du ta en liten simtur i en av de mindre poolerna, koppla av i jacuzzin eller äta ett mellanmål i caféet.

Observera att våra omklädningsrum är unisex. Vi rekommenderar dig därför att byta om till badkläder i din hytt och att ta med badrock och passande skor. 

 

Kafé, lekplats och Pirate Club

Bubble Zone är perfekt för familjer. Här hittar du vårt café där det är möjligt att köpa fika. Familjemedlemmar som inte kommer för att bada kan sitta i området bredvid poolen med en bok eller tidning. I detta område hittar du även vår Pirate Club och lekplats. Båtens barnunderhållning erbjuder aktiviteter som engagerar barnen, och vår Pirate Club är den perfekta platsen att träffa nya kompisar (4-8 år). Det är också här som vår spännande skattjakt börjar kl: 19.30.

 

wellness

Skäm bort dig själv på semestern med ett besök i vår relaxavdelning. Vi erbjuder olika behandlingar såsom ansiktsmassage, manikyr och pedikyr. Njut i en avkopplande omgiving medan vår duktiga personal tar hand om dig.

Det är möjligt att boka behandlingar i vårt spa och det gör du direkt ombord på båten. Bokningar kan göras under bestämda tider, vilka är: 14.30 till 22.00.

Urval av behandlingar

  • Ansiktsbehandlingar
  • Olika typer av massage
  • Manikyr eller pedikyr
  • Mor- och dottermanikyr
  • Prinsessmanikyr (flickor under 12)
  • MAN-icure för män

Prislista behandlingar på Crown och Pearl Seaways