Underhållning ombord

Våra barer inbjuder till en mysig sammankomst med de du reser med. Här finns det mycket att välja mellan - paraplydrinkar, öl från det danska mikrobryggeriet Skands och exklusiva viner. Oavsett vad dina smaklökar föredrar så finns det gott om val i Oslobåtens många barer. Om du gillar musik som lockar till dans, ska du definitivt besöka vår nattklubb Columbus Club. Där bjuder vi antingen på livemusik eller sköna hits i en härlig blandning.

Navigators bar

Njut av en kall öl eller drink i Navigators omgivning. Med levande musik och en varm atmosfär, erbjuder baren möjlighet till avkoppling i en elegant miljö. Den tilltalande och vackra omgivningen har gjort Navigators bar till en favoritplats ombord. I baren serveras ett urval av drycker och flera typer av populära ölsorter.

champagne bar

Champagnebaren Pearl Seaways har panoramafönster mot den vackra utsiktenöver havet. Baren ligger i fören på båten, vid tre av våra restauranger, vilket gör det till en perfekt plats för att njuta av ett glas bubbel före eller efter middagen.Du kan även beställa vin, drinkar eller andra drycker i champagnebaren.

Neptune sky bar

Låt dig inspireras av den vackra utsikten från övre däck medan du smuttar på någonting gott att dricka. Neptune Sky Bar öppnar strax innan avgång och när solen skiner är det en plats som lockar soldyrkare och personer i alla åldrar. Baren är öppen när vädret tillåter det och serverar drycker och snacks.

mermaid's bar

Utomhusbaren Mermaid's Bar erbjuder sköna soffor mitt uppe på övre däck. Här kan du njuta av den vackra eftermiddagssolen under blå himmel medan vi seglar ut från hamnen. Havsbris, ljudet av fiskmåsar i bakgrunden och någonting kallt att dricka - vad mer kan man önska? Baren är öppen under sommarsäsongen så länge vädret tillåter.

Red & white winebar

I vår modernt inredda vinbar vägleder vår sommelier dig genom ett spännande urval av utmärkta viner i prisklasser som passar alla plånböcker. Vare sig du vill ha en expert som guidar dig genom vinernas förtrollade land, eller bara koppla av med ett gott glas Chardonnay, är du varmt välkommen in. 

Här serverar vi inte bara viner, utan även olika typer av konjak, öl och exklusivt kaffe. Red & White Winebar erbjuder även provningar med vin, öl och konjak. Dessa går att boka när du köper din resa här på hemsidan, eller via vår kundtjänst.

columbus club 

I denna moderna nattklubb får du njuta av levande musik och härlig stämning. Beställ en god drink i baren eller dansa hela natten på dansgolvet. Livebandet blandar nya hits med gamla godingar och dansgolvet är ofta fyllt med festglada människor till långt in på natten.

sky Club

Denna eleganta nattklubb har många olika förfriskningar och cocktails på menyn. Dansa hela natten lång med stjärnhimlen ovanför. Sky Club kan även bokas för större sällskap och finns endast på Crown Seaways.