RESTAURANGER

På rutten mellan Amsterdam och Newcastle finns restauranger för alla smaker. Prova på vår middagsbuffé i 7 Seas med ett stort urval av olika rätter. Känner du för à la Carte och mer eleganta omgivningar kanske Blue Riband är något för dig. Är du däremot sugen på en ordentlig biff ska du bege dig till Explorer’s Steakhouse. Little Italy är stället för dig som uppskattar italienska rätter som pizza och pasta.

7 SEAS

Vår bufférestaurang är fartygets mest populära restaurang. Här serveras middagsbuffé varje kväll med upp till 80 olika rätter, både kalla och varma. Det är också här frukostbuffén serveras. Om du bokar middags- eller frukostbuffé i förväg sparar du pengar jämfört med om du bokar ombord. Barn mellan 4 och 11 år har 45 % rabatt både på frukost- och middagsbuffé. Barn under 4 år äter gratis.

BLUE RIBAND

Denna à la carte-restaurang fokuserar på maritimt och gastronomiskt välbefinnande i eleganta omgivningar.
Kockarna använder de bästa ingredienserna för att laga unika kött- och fiskrätter samt vegetariska rätter, alla med särskilt utvalda grönsaker.

Se menyn på engelska

EXPLORER'S STEAKHOUSE

Älskar du möra biffar med läckra tillbehör och underbara såser så är Explorer’s Steakhouse stället för dig. Restaurangen erbjuder ett brett urval av kött med utsökta tillbehör. På menyn finns även fisk, grönsaker, barnvänliga rätter och efterrätter.

Se menyn på engelska

LITTLE ITALY

Little Italy är fartygets italienska restaurang, vilket innebär stenugnsbakade pizzor, pasta, klassiska italienska förrätter med mera. Det finns något för alla smaker, och de underbara rätterna får dig att drömma om Italien. Urvalet är stort, så det finns något för alla, vuxna som barn.

Se menyn på engelska