Middag ombord - Newcastle till Amsterdam

Luften ute till havs har en tendens att väcka hungern till liv. Lyckligtvis har vi ett väldigt inbjudande restaurangurval ombord. Finns det något bättre sätt att inleda dagen än med en delikat frukost bestående av både varma och kalla rätter?
Boka dina måltider i förväg så sparar du pengar jämfört med priserna ombord.

Explorers Kitchen 

Explorers Kitchen, ät-så-mycket-du-vill-middagsbuffé, erbjuder rätter från alla världens hörn inklusive Amerika, Medelhavet, Indien och Orienten såväl som urläckra desserter. På menyn finns även läckra sallader och vegetariska och veganska alternativ.
Samtliga rätter tillagas varje dag från grunden ombord, och du kan ta om av buffén så många gånger du vill.
Förboka och spara pengar.

North Sea Bistro

Denna intima restaurang låter dig avnjuta en utsökt à la carte-meny och ett imponerande vinutbud i en elegant och trevlig atmosfär. Välj mellan olika kötträtter, fisk och vegetarisk mat med en twist. Du kan nu boka två rätter online, med möjlighet att lägga till en tredje rätt när du är ombord.

Coffee Crew


Coffee Crew är vår kaffebar med havsutsikt. Vår besättning har genomgått en omfattande baristautbildning och har lärt sig att mala, brygga och ånga ditt eget favoritkaffe. Vi är stolta över att kunna servera Starbucks® kaffe och andra heta drycker i kombination med hembakade godsaker från vårt fartygsbageri, från tidig morgon till sen kväll.