Hytter ombord på king & princess Seaways

På våra kryssningsbåtar mellan Amsterdam och Newcastle Finns ett stort urval av olika hytter för alla plånböcker. Välj mellan Premiumhytter, standardhytter med havsutsikt eller flerbäddshytter.

STANDARD INSIDES OCH EKONOMI

Dessa hytter är inredda med kojbäddar och finns både för 2 och 4 personer. I dessa hytter finns inget fönster. Vill du resa så billigt som möjligt väljer du en ekonomihytt. Var dock uppmärksam på att buller kan förekomma, då hytterna ligger på nedersta däck. Alla hytter har egen toalett och dusch, och det finns handduk och sängkläder i hytten. Hytterna har olika inredning och olika interiör (foto: standard insideshytt på King Seaways)

Seaways class utan fönster

Dessa hytter är inredda med våningssängar och är tillgängliga för både 2 och 4 personer. I dessa hytter finns det inget fönster. Alla hytter har egen toalett och badrum, och det kommer att finnas handdukar och sängkläder i hytten.


STANDARD MED FÖNSTER

De flesta av dessa hytter är inredda med kojbäddar och finns för 1-5 personer. I alla dessa hytter finns fönster så att du har fin utsikt över vattnet. Denna hyttyp finns också med dubbelsäng.

Alla hytter har egen toalett och dusch, och det finns handduk och sängkläder i hytten.
Hytterna har olika inredning och olika interiör (foto: exempel från King Seaways)

 

commodore Plus

I Commodore Plus får du lite extra plats under din resa. TV och minibar finns i alla Commodorehytter. Därutöver ingår även frukostbuffé, som serveras i restaurang Blue Riband. Om du bor i en Commodore de Luxe-hytt har du även tillgång till den exklusiva loungen. Dessa hytter finns endast på Princess Seaways.

Commodore Class

I dessa hytter finns det plats för 3-4 personer. Här hittar du bekvämligheter som garderob, badrum med dusch, TV, DVD-spelare och dubbelsäng. Frukost ingår även här i priset och du reser lyxigt med havsutsikt och en "steward" till ditt förfogande.

COMMODORE DE LUXE

Res extra lyxigt i Commodore de Luxe med ett stort utrymme till ditt förfogande och plats för upp till 3 personer i hytten. Hytterna har såklart havsutsikt och dubbelsäng. Dessutom ett stort badrum, en sittgrupp, platt-TV och du får även tillgång till loungen.

 

 

OBS: Commodore De Luxe-hytter och Commodore de Luxe Lounge finns endast på KING SEAWAYS.

Commodore de Luxe Lounge

Exklusivt tillgängligt till Commodore de Luxe-passagerare, ger den privataloungen en extra touch av lyx till din kryssning.

Skäm bort dig med gratis vin, öl och snacks under din resa med DFDS Seaways. Du hittar även magasin, dagstidningar och Internet, samt en underbar havsutsikt.

Hytter för funktionshindrade

Är du i behov av en hytt som är anpassad för funktionshindrade, så har vi ett begränsat antal, och de kan därför bara bokas genom att kontakta vår kundservice på telefon: 042- 26 60 00.