barer och nattklubb

Njut av en kall öl, skåla med paraplydrinkar eller dansa natten lång i någon barerna och nattklubbarna ombord på King och Princess Seaways.

COLUMBUS CLUB

Columbus Club är den största baren ombord och erbjuder livemusik, underhållning och ett stort urval av öl, vin, drinkar med mera. Personalen i baren ser varje kväll till att underhålla gästerna med bingo eller musikquiz. Kanske är det du som blir den lyckliga vinnaren av en flaska bubbel eller ett värdebevis som kan användas i baren. Senare på kvällen står livebandet för ljuva toner från olika årtionden, musik som inbjuder till dans.

NAVIGATORS PUB

I Navigators’ Pub kan du njuta av livemusiken från vår solist medan du tar en kall drink i gott sällskap.
Den trevliga stämningen och sköna atmosfären gör baren till en perfekt plats att befinna sig i med en öl, en drink eller ett glas vin i handen. Börja resan med ett besök här, luta dig tillbaka och njut av tillvaron och den goda stämningen.

 

 

COMPASS BAR

Den loungelika stämningen i Compass Bar gör den till en perfekt plats att luta sig tillbaka och slappna av med ett glas vin i handen. Bakgrundsmusiken, atmosfären och den vackra omgivningen skapar en idealisk inramning för att sitta och prata över en öl eller ett glas vin.
Börja resan med ett besök här, eller kom förbi efter middagen i en av fartygets restauranger. Du kan också avnjuta vin-, whisky- och ölprovningar här.

sky bar

Koppla av i Sky Bar, medan fartyget tar dig mellan Amsterdam och Newcastle. Baren ligger uppe på däck, så härifrån har du en av fartygets bästa utsikter. Det är ett perfekt ställe att sitta med vänner och familj och njuta av en uppfriskande drink eller liknande.
När solen skiner kan man i Sky Bar ofta njuta av livemusik och kanske till och med grillning. Kom ihåg att öppettiderna är beroende av vädret.