Romantisk kryssning

Överraska din älskling med en romantisk kryssning till Oslo med massor av tid till att njuta av livet, och varandra. Under er weekendresa ombord på Oslobåten bjuds ni på champagne, en romantisk middag och en utsökt morgonbuffé med härlig havsutsikt till ett riktigt specialpris.

Beställ en romantisk minisemester nu och njut av:

  • Två dagars romantik och nöje ombord på Oslobåten
  • En äkta kärleksweekend med underhållning och samvaro på öppet hav
  • En ljuvlig trerättersmiddag och morgonbuffé
  • Två övernattningar ombord på fartyget och en dag i Oslo
  • Ett glas utsökt champagne i vinbaren

Obs: kom ihåg att förbeställa frukostbuffén för båda morgnarna när ni bokar online, såvida ni inte bokar en Commodore-hytt. I så fall ingår frukostbuffén i priset.

 


Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 75:- vid bokning online. Resevillkor.

 

ROMANTISK MINIsemester til sjöss

Välkommen ombord på en minisemester i romantikens tecken med massor av 'du och jag tid'. Romantik och intimitet är Oslobåtens specialitet. Under denna tvådagarskryssning tar ni er långt bort från vardagsrutiner och hektiska arbetsdagar för att uppleva ett äventyr till havs.

Få en bra start

Reser ni i Commodore Class kan ni skåla för en fin kärleksresa redan i hytten, där varsitt glas mousserande vin väntar. Annars kan ni beställa en förfriskning i champagne- eller vinbaren. Under sommarhalvåret börjar firandet uppe på soldäcket där ni kan njuta av en härlig semesterstämning medan Köpenhamn försvinner bortom horisonten.

Middag med minnen

Vid utresan bjuder Explorers Steakhouse på en trerättersmeny med en förstaklassig köttbit och utsökta tillbehör som framhäver köttets naturliga smak. Menyn ingår i resans pris. Boka bord i restaurangen och be om ett fönsterbord – det är extra romantiskt under sommarhalvåret.
Under hemfärden kan ni till exempel boka bord i SJØ, där vår meny består av kalla och varma rätter från det skandinaviska köket. Du kan komponera din egen meny med 4 eller 5 rätter, alternativt kan du välja "Resan" som är en skandinavisk matberättelse bestående av 7 rätter och vin.

Solnedgång uppe på däck

Innan ni tar en mysig dans till livebandets romantiska ballader kan ni ta en promenad uppe på däck och njuta av er romantiska kryssning i det fria. På kvällen är det sällan mycket folk och ni hittar säkert en lugn plats där ni kan njuta av havets brus medan solen går ner i horisonten.

Ombord på Oslobåten

ROMANTIK I OSLO

I en stad som Oslo med både hav, fjordar, små öar och storstadsmiljö finns det tusentals romantiska platser att utforska med din käresta. Därför är det en perfekt stad för en minisemester, en romantisk weekendresa eller en gåva till kärleksparet.

Romantiska utsikter

Åk till Ekeberg och gå hand i hand genom skulpturparken där imponerande konstverk står fritt i naturlig miljö. Är det läge för frukost eller middag kan Ekeberg-restaurangen bjuda på en storslagen panoramautsikt över staden.
Det finns flera möjligheter att ta sig runt i Oslo. Ta tunnelbanan till Frognerseteren – resan är en upplevelse i sig med vacker utsikt över staden. Den underbara gamla restaurangen Frognerseteren är en klassiker som utstrålar romantik.
Fundera på om ni inte vill övernatta i Oslo och uppleva den vackra solnedgången på Bygdøy. Här finns bänkar ända ut till vattenbrynet där ni ostört kan njuta av er romantiska semestertrip.

På kärlekstur i det fria

Från kryssningsfartyget ser ni ända bort till Akershus fästning. Ta en tur i det vackra området runtom fästningen som har en fantastisk utsikt över Oslos hamn och alla båtarna. En av Oslos allra vackraste parker är Vigelandsparken. Här finner du en imponerande skog av skulpturer föreställande nakna människor.

Vill ni hellre vara ute i naturen så ta med en filt och en picknickkorg till Sognsvann. Sognsvann påminner om en romantisk tavla med sin stilla skogsö, sina höga träd och livliga änder. Med tunnelbanan tar det bara 20 minuter att åka från Oslo centralstation.

Läs mer om Oslo


Missa inte Oslo Official City App. Du får uppdaterad info om bland annat turistattraktioner, shopping, speciella händelser och hotell. Den innehåller dessutom en offline-karta så att du inte behöver koppla upp dig på roaming för att hitta runt i staden.

Oslo - Official City App

 


DFDS är Världens ledande färjeoperatör 2018​​

Vi har vunnit pris som ”Europas ledande färjeoperatör 2012-2018" och ​​”Världens ledande färjeoperatör 2011-2018”.
Det är vi riktigt stolta för!