Minisemester till Oslo med hotellövernattning

 

Res på weekendkryssning eller en vardagslyxig minisemester till Oslo. Du får två nätter ombord och en natt på hotell i den norska huvudstaden.

Starta semestern på Oslobåten, och checka in på hotell i Oslo för en förlängd minisemester. Vi har flera hotell att välja mellan - både centralt i Oslo och nära pisterna och naturen vid Holmenkollen. Njut av några dagar med långa frukostar, goda middagar och få en extra dag i Oslo med gott om tid för allt från lunch på uteserveringarna kring Aker Brygge till sightseeing och shopping.

Upplev vackra Köpenhamn

  • En härlig natt på hotell
  • Få mer tid att upptäcka Oslo
  • Uppgradera till Commodore Class för havsutsikt och dubbelsäng

 


Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 75:- vid bokning online. Resevillkor.

 

Upplevelser på Oslobåten

Ombord på våra fartyg öppnar sig en helt ny värld med mysig havsmiljö och strålande utsikt. Fartygen har flera olika typer av hytter, sviter, restauranger, barer och caféer. Barnen har en särskild plats ombord och det finns gott om tid för shopping och underhållning. Soldäcket ger fantastiska vyer över havet i solskenet och glittrande stjärnhimlar på kvällen. Vi är stolta över våra fina fartyg och den höga servicenivån. Vi gör allt för att du skall få den ultimata reseupplevelsen.

Varmt välkommen ombord!

Ombord på Oslobåten

Lite extra tid i Oslo

Under en långhelg i Oslo finns det gott om tid att utnyttja allt som staden har att erbjuda. Promenera längs med huvudgatan Karl Johan där flera officiella byggnader ligger, som bland annat Stortinget, Nationalteatern och Slottet. Inte långt därifrån ligger Rådhusplatsen med den vackra byggnaden som huserar Nobels Fredscenter. Som resande med DFDS får du 25 % rabatt på inträdet - det är bara att visa boardingkortet när du köper entrébiljett.

Besök Akershus fästning eller Vigerlandsparken för en dos av kultur och historia. Världens största samling av Edvard Munchs konst finns på Munchmuseet i stadsdelen Tøyen och är väl värt ett besök. Passa även på att besöka skidmuseet vid Holmenkollens hoppbacke, där vinter-OS arrangerades 1952.

Läs mer om Oslo


Våra hotell i Oslo

Clarion Collection Hotel Bastion

Ett hotell som nyligen renoverades och fått en lyxig "British boutique hotel"-prägel. I alla bokningar ingår en lätt aftonbuffé, våfflor till mellanmål samt kaffe, te och frukt hela dagen. Alla rum har satellit-TV och gratis WiFi. Hotellet har även ett fitnesscenter samt bastu. Missa inte den lyxiga frukostbuffén som kommer ge en stadig grund inför en dag i Oslo.

Adress:
Skippergaten 7
0152 Oslo
Norge

Hotellets hemsida

Radisson Blu Plaza Hotel

På Radisson Blu Plaza kan du köra din morgonträning samtidigt som du blickar ut över Oslo från ovan. Förutom ett fitnesscenter erbjuds pool, Wi-Fi, en skybar och ett oslagbart läge med gångavstånd till allt värt att besöka under din vistelse i Oslo. Om du väljer att boka ett Business Class Room har du bland annat en Nespresso-maskin och badrock till ditt förfogande.

Adress:
Sonja Henies Plass 3
0134 Oslo
Norge

Hotellets hemsida

Scandic Holmenkollen Park Hotel

Holmenkollen Park Hotel byggdes år 1894 i norsk drakstil, vilket för tankarna till Asien. Här garanteras harmoni, frisk luft och en äkta fjällkänsla. De 336 rummen är personligt inredda med varma färger och utrustade med alla bekvämligheter. På hotellet finns även ett fitnesscenter med gym, pool och spa. .

Adress:
Kongeveien 26
0787 Oslo
Norge
Hotellets hemsida

Visit Oslo app

Missa inte Oslo Official City App. Du får uppdaterad info om bland annat turistattraktioner, shopping, speciella händelser och hotell. Den innehåller dessutom en offline-karta så att du inte behöver koppla upp dig på roaming för att hitta runt i staden.

Oslo - Official City App


DFDS - Världsledande färjeoperatör 2016​​

DFDS har precis vunnit en av resevärldens ”Oscars”, nämligen ”Världens ledande färjeoperatör” under 2016.
2016 vann vi också pris för Europas ledande färjeoperatör samt Danish Travel Award som bästa passagerarrederi, vilka seglar mellan Danmark och utlandet.