​miniKryssning till Oslo

Njut av ett par härliga dagar ombord på Oslobåten med hög komfort, god mat och mycket tid för varandra. Minikryssningen till Oslo ger er två nätter ombord på fartyget. Vi seglar från Köpenhamn kl. 16.30 och anländer till Oslo följande morgon. Efter en händelserik dag i Oslo är det sedan dags att segla tillbaka till Köpenhamn, dit vi anländer följande morgon kl. 9.45.

Njut av en skön paus med mycket underhållning ombord på Oslobåten

  • Två övernattningar ombord och en dag i Oslo
  • Härliga middagar på öppet hav
  • Underhållning och aktiviteter för både barn och vuxna
  • Avslappning och samvaro i maritima omgivningar

Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 75:- vid bokning online. Resevillkor.

TREVLIGA MIDDAGAR TILL SJÖSS

Oslobåten är det perfekta stället för trevliga middagar i en underbar miljö. Mat och service är på topp i fartygets restauranger och det bjuds på ett stort urval av läckra rätter. Här kan man sätta tänderna i en mör och saftig köttbit, njuta av 2 och 3-rätters menyer, eller prova autentiska pastarätter, spröda pizzor och en överdådig buffé.
Vi rekommenderar att boka bord hemifrån så att ni säkert får plats i er favoritrestaurang vid önskad tid. Notera att bokning av bord måste ske senast kl. 16 dagen före avresa, och att det inte är möjligt att boka plats i pizzerian.

RESTAURANGER

MINIKRYSSNING FRÅN KÖPENHAMN

Minikryssningen startar när ni ankommer till vår terminal i Köpenhamn under eftermiddagen. Efter en avslappnad inkvartering i hytten är ni redo att uppleva allt som Oslobåten har att erbjuda. Börja gärna med att njuta av en fantastisk utsikt uppe på soldäcket medan kaptenen påbörjar utseglingen från Köpenhamns Nordhamn.
I er minikryssning ingår två övernattningar ombord på fartyget och en dag fullspäckad med upplevelser och aktiviteter i den vackra norska huvudstaden, Oslo. Hela resan varar i drygt tre dagar - med avgång kl. 16.30 dag 1 och hemkomst kl. 9.45 dag 3.

UPPLEV OSLO

På våra minikryssningar kan ni uppleva Oslo under de sju timmar som fartyget ligger i hamn.
Under vintern är Navisen skridskobana på Karl Johan populär. Ni kan också njuta av en härlig dag i snön; det tar bara en halvtimme med T-banan att ta sig till Oslo Vinterpark där man kan hyra skidor eller åka kälke på Korketrekkeren-backen som är öppen från december till mars.
På sommaren kan ni ta en promenad i hamnen och se det storslagna operahuset och räktrålarna som ligger vid Rådhus-brygga (utom söndagar och måndagar). Köp nykokta räkor till lunchen! Shoppinggatan Karl Johan Gate är också väl värd ett besök.
Ladda ner Oslo City App och få ut så mycket som möjligt av tiden i den norska huvudstaden. 

LÄS MER OM OSLO

ATT NJUTA AV PÅ OSLOBÅTEN

Njut av den friska luften uppe på däck, låt håret fladdra i vinden och slappna av i en skön maritim miljö. Det finns massor av aktiviteter och underhållning för både barn och vuxna så det är aldrig risk att man blir uttråkad.
För barnen finns det speciell barnunderhållning. De vuxna kan promenera till vinbaren, kasinot (finns bara på Pearl Seaways), nattklubben eller besöka ett av skeppets restauranger och kaféer. Man kan även ta en sväng till Tax Fee shoppen eller njuta av wellnessområdet Bubble Zone.
Planera er minikryssning till Oslo med vår DFDS App och få det mesta ut av tiden ombord. Här kan ni också följa seglingsrutten, få reda på all underhållning som finns ombord och se er personliga resplan.

​Missa inte Oslo Official City App. Du får uppdaterad info om bland annat turistattraktioner, shopping, speciella händelser och hotell. Den innehåller dessutom en offline-karta så att du inte behöver koppla upp dig på roaming för att hitta runt i staden.

Oslo - Official City App


DFDS - Vi har vunnit pris​​

DFDS har vunnit pris som ”Europas ledande färjeoperatör 2018" och ​​”Världens ledande färjeoperatör 2017”.
Det är vi riktigt stolta för!