​Kryssning till Oslo

Unna dig och den du tycker om några härliga dagar på havet med en minikryssning från Köpenhamn till Oslo på Oslobåten. Avnjut en bättre middag, shopping och välbefinnande ombord med allt du behöver alldeles runt hörnet. Nästa morgon har du nästan 7 timmar på land och gott om tid att uppleva det Oslo har att erbjuda av och stadens vacker attraktioner.

På en minikryssning med Oslobåten får du:

  • Två kvällar och nätter ombord och nästan 6 timmar i Oslo
  • En avkopplande och upplevelserik kryssning till Oslo
  • Underhållning och aktiviteter för både barn och vuxna
  • 2 dagars paus från vardagen

Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 75:- vid bokning online. Resevillkor.
Oslo - Aker brygge

FÄRGSPRAKANDE OSLO

På en MiniCruise till Oslo kan ni uppleva den norska huvudstaden under de 6 timmar som fartyget ligger för ankar.
Promenera runt i hamnen, besök det spektakulära operahuset, Aker brygge, Akershus fästning, Slottsparken eller Oslos populära shoppingstråk Karl Johans Gate.
Oslo

VINTER I STORSTAN

De snöklädda landskapen som ramar in Oslo på vintern gör staden till ett ovanligt trevligt resmål för den som vill göra en kortare resa.
Den här årstiden bjuder Oslo på en genuin stämning, trevlig stadsmiljö, kulturella upplevelser och goda shoppingmöjligheter.
Det finns massor att hitta på innan färjan går tillbaka till Köpenhamn!
Bubble Zone

PÅ OSLOBÅTEN

Njut av den friska luften på däck, låt håret fladdra i vinden och koppla av i den vackra maritima omgivningen.
Det finns massor av aktiviteter och underhållning ombord för både barn och vuxna, så ni kommer knappast gå sysslolösa.

För familjens yngsta finns det plats för nöjen och äventyr med skattjakt, kvällsklubb och hästkapplöpningar och de vuxna kan besöka en vinbar eller en av färjans restauranger eller caféer.

Hela familjen kan fylla på förråden i Tax Free-butiken eller slinka in på Bubble Zone där ni både hittar ett pool-område, wellness och ännu mer plats för underhållning ombord.
7 Seas buffé restaurang

RESTAURANGER

Oslofärjan här den perfekta atmosfären för trevliga middagar. Restaurangen bjuder på ett stort urval av läckra rätter och allt från saftiga biffar, gourmetmiddag på Sjö med 4-, 5- eller 7-rättersmeny, autentiska pastarätter och italienska pizzor eller en dignande buffé.
Vi rekommenderar att ni bokar bord hemifrån så att ni säkert vet att ni får plats på er favoritrestaurang det klockslag ni själva vill.

Notera att bokning av bord måste göras senast klockan 16 dagen före avresa och att det inte går att boka bord på Little Italy.

​Missa inte Oslo Official City App. Du får uppdaterad info om bland annat turistattraktioner, shopping, speciella händelser och hotell. Den innehåller dessutom en offline-karta så att du inte behöver koppla upp dig på roaming för att hitta runt i staden.

Oslo - Official City App


DFDS är Världens ledande färjeoperatör 2018​​

Vi har vunnit pris som ”Europas ledande färjeoperatör 2012-2018" och ​​”Världens ledande färjeoperatör 2011-2018”.
Det är vi riktigt stolta för!