​Kryssning till Köpenhamn

Vardagslyx eller avkopplande weekend? Oavsett vad målet är med din resa till den danska huvudstaden, finns det massor att uppleva. Du får två härliga kvällar ombord på en av våra två båtar - CROWN och PEARL Seaways - och vaknar upp på morgonen lagom till inseglingen i Öresund.

I Köpenhamn har du en hel dag till egna äventyr med kafébesök, shopping och sevärdheter.

Härligt på havet

  • Avkoppling, nöjen och god mat ombord
  • Njut av Köpenhamns kontinentela känsla
  • Uppgradera till Commodore Class

Tips! Förboka dina måltider på båten så kan du reservera bord i samband med bokningen. Du slipper köa för ett ledigt bord ombord.


Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 75:- vid bokning online. Resevillkor.

 

Ombord på båten

Vi har hytter i alla prisklasser och restauranger med allt från buffémat till trerätters gourmetmat. Fartyget har tre olika barer, nattklubb med dansgolv och ett härligt wellnessområde med bubbelpooler och spa. Upplev den härliga stämningen ombord med livemusik, trubadurer och DJ's.

Inled kvällen med en cocktail i en av de fem barerna för att sedan fortsätta med en lång härlig middag i någon av våra fem restauranger. Om du känner för att slå klackarna i taket spelar liveband i nattklubben. Reser du i Commodore de Luxe har du dessutom tillgång till den avkopplande miljön i Commodore de Luxe Lounge. Givetvis finns det även massor av spännande upplevelser och aktiviteter för barnen ombord.

Hyttöversikt

Besök Köpenhamn

Köpenhamn är fullt av upplevelser. Här finns ett brett utbud av sevärdheter för varje tycke och smak och de flesta av dem är belägna inom gångavstånd. Båten lägger till i Köpenhamns frihamn (nära Østerbro), och det går transferbussar till och från centrum (Nørreport).

Shoppinggatan Ströget, en av Europas längsta gågator, går som en pulsåder genom Köpenhamns centrum från Rådhusplatsen till Kongens Nytorv. Här hittar du butiker, anrika kaféer som Café Norden och en härlig storstadsstämning. Vid sidan av Kongens Nytorv ligger Hamnkvarteret Nyhavn som är ett mysigt krog- och restaurangstråk. Missa inte saluhallen Torvehallerne där du finner både dansk och internationell mat.


 

DFDS är Världens ledande färjeoperatör 2018​​

Vi har vunnit pris som ”Europas ledande färjeoperatör 2012-2018" och ​​”Världens ledande färjeoperatör 2011-2018”.
Det är vi riktigt stolta för!