Lyxkryssning till Oslo

Med en lyxkryssning får du njuta av flera dagar ombord på Oslobåten, fyllda med upplevelser i en lyxig Commodore-hytt med havsutsikt och dubbelsäng. Den utsökta Commodore-frukostbuffén ingår förstås i priset. Njut av utsikten över havet från din sköna lyxhytt medan eftermiddagssolen sjunker bortom horisonten, eller låt oss skämma bort dig i en av skeppets många restauranger.

Lyxcruise till Oslo

  • En lyxig hytt med dubbelsäng
  • Två dagar av totalt välbefinnande ombord på Oslobåten
  • Avkoppling och umgänge i härlig maritim miljö
  • En dag med tid för massor av upplevelser i Oslo
  • Commodore-frukostbuffé vid både ut- och hemresa

Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 75:- vid bokning online. Resevillkor.

 

Lyxminikryssning

Tänk på allt du skulle kunna önska dig av en weekend i lyx och flärd. Du får allt med en lyxkryssning ombord på Oslobåten! Havsutsikt så långt ögat kan nå, maritim stämning, lyxhyttar, smakfulla middagar, shopping, barer och underhållning för barn och för vuxna.

Från bubblor i baren till bubblor i poolen

Njut av din lykryssning i den vackra champagne- och vinbaren med havsutsikt som lockar med livliga bubblor och dyrbara droppar. Sortimentet i vinbaren går från prisvärda drycker till extravaganta viner från de bästa vinproducenterna.

Längre ner i skeppet löser Bubble Zones jacuzzin upp all stress och ger dig en härlig ro i kroppen. Njut av ett komplett välbefinnande med massage, ansiktsbehandling eller manikyr i Bubble Zone Wellnessområdet.

Bubble Zone Wellness

Den viktiga smakupplevelsen

Maten är en del av reseupplevelsen och en läcker middag sätter pricken över i:et på kryssningen. På Oslobåten går du knappast miste om goda smakupplevelser. Du kan tjuvstarta i vinbaren med små appetizers, men kom ihåg att spara på din aptit till middagen.

Vår meny i SJØ består av kalla och varma rätter från det skandinaviska köket. Du kan komponera din egen meny med 4 eller 5 rätter, alternativt kan du välja "Resan" som är en skandinavisk matberättelse bestående av 7 rätter och vin.

Älskar du spröda italienska pizzor och pasta ska du definitivt besöka Little Italy. Har du svårt att bestämma dig ska du prova på vår överdådiga 7 Seas Buffé med ett brett sortiment av läckerheter gjorda på färska råvaror.

RESTAURANGER

HYTTER SOM GÖR SKILLNADEN

Din lyxkryssning startar med en vistelse i en av våra Commodore Class-hytter som hör till Oslobåtens största och bästa hytter. Här får du en lyxig hytt i hotellstandard med havsutsikt, dubbelsäng, TV och eget badrum. Vi bjuder på mousserande vin vid utresan och uppfriskande källvatten för att släcka törsten. Den delikata Commodore Class-frukostbuffén ingår i priset och självklart finns det rena handdukar och sängkläder i alla hyttar.

COMMODORE CLASS

Commodore de Luxe

Vill du åka på en lyxkryssning utöver det vanliga kan du boka Commodore de Luxe (kan beställas med jacuzzi), Commodore Balcony med privat balkong eller Owners Suite (den på Pearl Seaways har privat terrass och utomhusjacuzzi). Room service ingår om så önskas och du får även tillgång till vår exklusiva Commodore de Luxe Lounge under hela kryssningen.

COMMODORE DE LUXE

Commodore de Luxe Lounge

I loungen kan du som reser med Commodore de Luxe njuta av ännu mer lyx. Här bjuds det på kaffe, kakor, öl, vin, vatten och snacks. Du hittar även ett brett urval av tidningar och magasin och ett lugnt arbetsområde med tillgång till dator.

På Crown Seaways hittar du loungen i anslutning till Commodore Balcony hytterna. På Pearl Seaways bjuder loungen på en härligt avskild utomhusterrass. Vi ser fram emot att välkomna dig ombord på en oförglömlig lyxkryssning.DFDS är Världens ledande färjeoperatör 2018​​

Vi har vunnit pris som ”Europas ledande färjeoperatör 2012-2018" och ​​”Världens ledande färjeoperatör 2011-2018”.
Det är vi riktigt stolta för!