Lyxig kryssning i Commodore Class

En resa med oss i Commodore Class är precis lika härligt och lyxigt som det låter. Ta med någon du håller av på en skön kryssning mellan Köpenhamn och Oslo. Våra lyxhytter erbjuder full utsikt över havet, stora sängar och en härlig frukost med panoramautsikt.

Vakna upp lagom till inseglingen i den charmiga Oslofjorden och upplev den norska huvudstaden innan ni reser tillbaka.

en minikryssning med det lilla extra

  • 2 nätter i Commodore Class med havsutsikt
  • Förfriskning i hytten och gratis frukost
  • En dag i Oslo fylld med upplevelser

Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 75:- vid bokning online. Resevillkor.

 

Ombord på båten

Ombord finner du allt du kan önska. Hytter i alla prisklasser, restauranger, caféer, med allt från buffé till gourmetmat. Fartyget har även ett casino (Pearl Seaways) och en nattklubb med dansgolv. Upplev den härliga stämningen ombord med livemusik, trubadurer och DJ's. Passa även på att koppla av i wellnessområdet Bubble Zone, där du hittar pool, bastu, jacuzzi och ett lekområde för barnen.

Vill du uppleva en resa i första klass finns det alltid möjlighet att uppgradera till Commodore de Luxe, vilket även ger dig tillgång till den avkopplande miljön i Commodore de Luxe Lounge.

Commodore de Luxe

Besök Oslo

Det finns massor att se och göra i Norges huvudstad.
Promenera längs huvudgatan Karl Johan där flera officiella byggnader ligger som bland annat Stortinget, Nationalteatern och Slottet. På Rådhusplatsen ser du den vackra byggnaden som huserar Nobels Fredscenter. Som resande med DFDS får du dessutom 25 % rabatt på inträdet - det är bara att visa boardingkortet när du köper din inträdesbiljett.

Besök Akershus fästning och Vigerlandsparken med alla de spektakulära skulpturerna. Världens största samling av Edvard Munchs konst finns på Munchmuseet i stadsdelen Tøyen och är väl värt ett besök. Passa även på att besöka skidmuseet vid Holmenkollens hoppbacke där vinter-OS arrangerades 1952.

Läs mer om Oslo


Missa inte Oslo Official City App. Du får uppdaterad info om bland annat turistattraktioner, shopping, speciella händelser och hotell. Den innehåller dessutom en offline-karta så att du inte behöver koppla upp dig på roaming för att hitta runt i staden.

Oslo - Official City App


DFDS - Världsledande färjeoperatör 2016​​

DFDS har precis vunnit en av resevärldens ”Oscars”, nämligen ”Världens ledande färjeoperatör” under 2016.
2016 vann vi också pris för Europas ledande färjeoperatör samt Danish Travel Award som bästa passagerarrederi, vilka seglar mellan Danmark och utlandet.