Familjekryssning på Sportlovet

Ta med hela familjen på en minikryssning till underbara Oslo under sportlovet och få en hel veckas upplevelser på bara några dagar. Njut av härliga kvällar till havs med många spännande aktiviteter – hoppa i poolen ombord, var med på skattjakten, besök taxfree-butiken och avnjut en god middag med havsutsikt. I Oslo kan ni besöka hela familjens favoritattraktioner – vad sägs om roliga lekar i Norsk Teknisk Museum, ett besök i Oslo Reptile Park eller aktiviteter i Oslo Skicenter?

härliga dagar till havs

  • En upplevelserik minikryssning med hela familjen.
  • Två kvällar och nätter ombord och nästan sju timmar i underbara Oslo.
  • Ett brett utbud av underhållning för barn
  • Ett annorlunda sportlov med mängder av upplevelser.

Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 75:- vid bokning online. Resevillkor. 

 

Sportlovet ombord

Dina favoriter i buffén
Ombord hittar du restauranger för varje smak, men barnens favorit måste vara vår läckra kvällsbuffé i 7 Seas. Här kan man välja precis det man önskar och till efterrätt kan man göra sin egen mjukglass med olika tillbehör – höjden av lycka!
Frukost med utsikt
Om ni är morgonpigga kan ni njuta av dagens första måltid samtidigt som båten seglar in mot Oslo med majestätiska berg som kuliss. En stadig frukost är ett måste –framför allt om en spännande dag i Oslo väntar. Vår frukostbuffé bjuder på det mesta och lite till: välj det du är sugen på. Här finns bröd, pålägg, yoghurt, frukt, ägg och mycket mer.
Tänk på: Om du beställer frukostbuffén hemifrån, äter barn upp till 11 år gratis (max 2 barn per vuxen).
Roliga lekar i BubbleZone
BubbleZone är barnens favoritställe och det är inte så svårt att förstå varför. Här kan man hoppa i poolen, följa med på skattjakt och vara med i rittävlingar. Om mamma och dotter vill göra något speciellt tillsammans kan ett besök på wellnessavdelningen och en ”mamma-dotter-manikyr” vara en bra idé!

Bubble Zone & Wellness

Upplevelser i Oslo

Oslo Skicenter

Strax norr om Oslo ligger hela fem skidbackar, fyra liftar, möjlighet till skid- och snowbordlektioner, kälkbackar, flera caféer och mycket mer. Här kan ni leka i snön, och njuta av en aktiv dag med massor av underhållning. Oavsett om ni är nybörjare eller erfarna skidåkare kan hela familjen utmanas och få en fantastisk dag i snön.

Oslo Reptile Park

Mitt i Oslo ligger ett inomhuszoo där ni kan uppleva mer än 100 olika djurarter. Se snokar som slingrar sig högt ovanför ödlor och kameleonter som springer på marken medan krokodiler, sköldpaddor och fiskar leker i vattnet. Se utfodringen kl. 17.00 varje dag och få chansen att träffa några av djuren efteråt. 

Norsk Teknisk Museum

Detta är Norges nationalmuseum för teknologi, industri, vetenskap och medicin, och bjuder in nyfikna i alla åldrar till en dag full med roliga upplevelser. Gå på upptäcktsfärd i museets mer än 100 interaktiva installationer och upplev mängder av spännande aktiviteter. Det här är det perfekta stället för att leka, ha kul och samtidigt få nya kunskaper.

Barnens Oslobåt

På Oslobåten finns det alltid massor av aktiviteter, skoj och äventyr för hela familjen. Ombord blir små landkrabbor stora pirater och det finns helt enkelt inte tid att ha tråkigt ute till havs. Möt Jack the Pirate, gå på skattjakt och var med på hästkapplöpning i kvällsklubben. Du kan se hela programmet för sportlovet nedan.

För barnen


DFDS är Världens ledande färjeoperatör 2018​​

Vi har vunnit pris som ”Europas ledande färjeoperatör 2012-2018" och ​​”Världens ledande färjeoperatör 2011-2018”.
Det är vi riktigt stolta för!