Familjekryssning

Åk på minikryssning till Oslo med familjen och njut av kvalitetstid tillsammans. Ombord finns det aktiviteter och underhållning för barn i alla åldrar, som exempelvis en lekhörna, inomhuspool och en spelarkad. I bufférestaurangen finns det även en buffé för de mindre barnen med en egen mjukglass-maskin.

härliga dagar till havs


Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 75:- vid bokning online. Resevillkor. 

 

HÖG KOMFORT OMBORD PÅ FÄRJAN

Våra fartyg har allt du behöver för en behaglig och minnesvärd färjetur. Det går att boka hytter i olika prisklasser och storlekar beroende på hur många familjemedlemmar som åker med på kryssningen. Vi erbjuder både enklare standardhytter (med eller utan fönster, från 1 till 6 bäddar) och exklusiva premiumhytter med stora fönster mot havet. Vi har dessutom familjehytter med avgränsande dörrar så att ni får gott om utrymme och frihet att röra er mellan rummen. Alla hytter har ett badrum med dusch. Handdukar och sängkläder finns förstås tillgängliga i alla hytter. Det går bra att ha ett barn extra mellan 0-3 år i hytten utan extra kostnad om barnet inte behöver en egen säng.

Hytter

GOD MAT FÖR HELA FAMILJEN

På Oslobåten finns ett flertal restauranger att välja mellan, med någonting även för de mest kräsna barnen. Vår 7 Seas Buffé-restaurang serverar en barnbuffé med de flesta av barnens favoriter. Till dessert finns bland annat en mjukglassmaskin där barnen själva kan göra sin glass. Det är även i 7 Seas som den rikliga frukostbuffén serveras. Njut av havsutsikt och morgonkaffe i lugn och ro medan barnen själva kan servera sig färska frallor och annat gott från buffén. Explorers Steakhouse erbjuder en rolig "Piratmeny" till de små. Baresso Coffee är cafét som har bullar, kakor, smörgåsar, varm choklad, smoothies och kalla drycker. Perfekt som mellanmål vid avgång.

Restauranger

NJUT TILLSAMMANS

En kryssning med DFDS är perfekt för kvalitetstid med familjen. Passa på att umgås tillsammans och samla på er minnen för livet i en härlig maritim miljö. För både stora och små vattenälskare rekommenderar vi ett besök i vårt wellnessområde Bubble Zone. Här hittar du flera bassänger i olika storlekar, jacuzzi och bastu. Det passar perfekt för familjer med barn i alla åldrar. För badkrukorna finns det möjlighet att köpa en fika i cafét och sätta sig i en av fåtöljerna med en bok eller tidning medan resten av familjen badar. I Bubble Zone hittar du även vår Pirate Club och lekplats där barnen underhålls av våra lekledare och pirater.

Bubble Zone & Wellness

UNDERHÅLLNINGSPROGRAM

Oslobåten erbjuder massor av aktiviteter, nöje och äventyr som skapar en optimal miljö för barn. En resa med Oslobåten gör små landkrabbor till stora pirater med många nya erfarenheter och roliga saker att prata om när de kommer hem. Under skolloven erbjuder vi dessutom ett extra stort barnunderhållningsprogram. "Jack the Pirate" underhåller barnen hela eftermiddagen och kvällen, och det finns även ansiktsmålning, tävlingar och skattjakt att roa sig med. Självklart kan barnen också ha kul utanför programmet. Ombord på våra färjor finns det en fullt utrustad lekhörna med bollhav, ritbord och massvis med annat skoj.

För barnen

BARN OCH UNGDOMSKORTET

Med barn- och ungdomskortet har vi samlat flera roliga ombordupplevelser. Kortet kostar 99 kronor och kan beställas på hemsidan eller via telefon.

Barn- eller ungdomskortet kan även köpas i Guest Service Centre ombord. Kortet innehåller bland annat inträde till Bubble Zone plus en valfri glass, 1 festlig, alkoholfri drink i en av barerna ombord och 2 x polletter till mjukdjurs-automaten inne i spelrummet (ingår ej på ungdomskortet).

Bubble Zone & Wellness

EN DAG I VACKRA OSLO

I Oslo har ni hela sju timmar till egna upplevelser och familjeäventyr. Båten lägger till inne i centrala Oslo och sedan är det endast en kort promenad till Aker Brygge, shoppinggatan Karl Johan eller rådhusplatsen. Oslo har flera intressanta muséer som är roliga även för barn, till exempel Nobels fredscenter, Kon-Tiki, Fram och Tekniska museet. Ta med barnen till Akershus fästning, eller Vigerlandsparken med alla de spektakulära skulpturerna. Oslos största lekplats ligger i Frognerparken och här kan barnen leka av sig i flera timmar.

Om Oslo


DFDS är Världens ledande färjeoperatör 2018​​

Vi har vunnit pris som ”Europas ledande färjeoperatör 2012-2018" och ​​”Världens ledande färjeoperatör 2011-2018”.
Det är vi riktigt stolta för!