Res 4 för 2

Ta med hela familjen på en minikryssning till underbara Oslo och få en hel veckas upplevelser på bara några dagar. Just nu kan du spara 50% på en Minikryssning för hela familjen till Oslo - det betyder att barnen reser för 0:- när ni reser två vuxna och två barn.

Kila ombord, släng in väskorna i hytten och utforska allt som Oslobåten har att erbjuda. Barnen älskar att ta ett dopp i vårt poolområde, gå på skattjakt med piratklubben och heja på deras favorithäst i hästkapplöpning. Ät middag med havsutsikt följd av kvällsklubb för barnen, där de kan vara med och rita, leka eller delta i roliga tävlingar. Dagen efter vaknar ni upp till den vackra inseglingen i Oslofjord, och får nästan 7 timmar att upptäcka Norges underbara huvudstad innan ni seglar hemåt igen.

Res 4 för 2 och få:

  • En upplevelserik Minikryssning med hela familjen.
  • Nästan 7 timmar att utforska Oslo.
  • Ett brett utbud av underhållning för barn
  • Ät och drick gott – välj bland vårt stora utbud av restauranger ombord.

Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 75:- vid bokning online. Resevillkor. 

 

Ombord på Oslobåten

Ät gott

Oslobåten bjuder på flera läckra matupplevelser. Barnen älskar vår 7 Seas buffé-restaurang som bjuder på sin egen barnbuffé. Här kan de få deras favoriträtter, och till dessert finns där till och men en mjukglassmaskin där de själva kan göra sin glass. Varför inte prova Explorers Steakhouse på vägen hem, där våra grillexperter erbjuder en ”Piratmeny” till de små sjörövare.

Bubblezone

Hela familjen kan roa sig i vårt poolområde. Här finns flera bassänger att plaska runt i, bubbelpooler och även bastu. Badkrukorna kan alltid köpa något att fika på och sen krypa upp i en av våra fåtöljer med en bra bok. Om sommaren öppnas även våran utomhuspool på Pearl Seaways.

Res i Commodore Class

Om ni reser utan barn och vill lyxa till det lite extra, så ska ni resa i vår Commodore Class. Här kan ni skåla för en fin kärleksresa redan i hytten, där varsitt glas mousserande vin väntar. Dessa hytter är utrustade med dubbelsäng, tv och fönster, så ni kan uppleva soluppgången från sängkanten.

Bubble Zone & Wellness

Upplevelser i Oslo

Oslo Skicenter

Strax norr om Oslo ligger hela fem skidbackar, fyra liftar, möjlighet till skid- och snowbordlektioner, kälkbackar, flera caféer och mycket mer. Här kan ni leka i snön, och njuta av en aktiv dag med massor av underhållning. Oavsett om ni är nybörjare eller erfarna skidåkare kan hela familjen utmanas och få en fantastisk dag i snön.

Oslo Reptile Park

Mitt i Oslo ligger ett inomhuszoo där ni kan uppleva mer än 100 olika djurarter. Se snokar som slingrar sig högt ovanför ödlor och kameleonter som springer på marken medan krokodiler, sköldpaddor och fiskar leker i vattnet. Se utfodringen kl. 17.00 varje dag och få chansen att träffa några av djuren efteråt. 

Museum

Oslo har många fantastiska museer att välja emellan, och många av dem hänvisar sig till barn lika mycket som till vuxna.
Vikingskiphuset kan barnen få uppleva ett äkta vikingaskepp, medan de kan lära sig att telegrafera deras egna namn på morsealfabetet hos Norsk Telemuseum.

Barnens Oslobåt

På Oslobåten finns det alltid massor av aktiviteter, skoj och äventyr för hela familjen. Ombord blir små landkrabbor stora pirater och det finns helt enkelt inte tid att ha tråkigt ute till havs. Möt Jack the Pirate, gå på skattjakt och var med på hästkapplöpning i kvällsklubben. Du kan se hela programmet för sportlovet nedan.

För barnen


DFDS är Världens ledande färjeoperatör 2018​​

Vi har vunnit pris som ”Europas ledande färjeoperatör 2012-2018" och ​​”Världens ledande färjeoperatör 2011-2018”.
Det är vi riktigt stolta för!