familjekryssning

Åk på minikryssning med familjen och njut av kvalitetstid tillsammans. Ombord finns det aktiviteter och underhållning för barn i alla åldrar, som exempelvis en lekhörna, inomhuspool och en spelarkad. I bufférestaurangen finns det även en buffé för de mindre barnen med en egen mjukglass-maskin.

härliga dagar till havs

  • Tid för familjen
  • Läcker buffé med mjukglass efter behag
  • Ett brett utbud av underhållning för barn

Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 75:- vid bokning online. Resevillkor. 

 

Ombord på båten

En kryssning med DFDS Seaways är perfekt för kvalitetstid med familjen. Under skolloven går aktiviteterna ombord i barnens tecken och då erbjuder vi ett extra stort barnunderhållningsprogram. "Jack the Pirate" underhåller barnen hela eftermiddagen och kvällen, och det finns även ansiktsmålning, tävlingar och skattjakt att roa sig med.

Passa på att umgås tillsammans och samla på er härliga minnen.

Vi har dessutom familjehytter med avgränsande dörrar så att ni får gott om utrymme och frihet att röra er mellan rummen. Alla hytter har ett badrum med dusch.

För barnen ombord

Besök Oslo

I Oslo har ni hela sju timmar till egna upplevelser. Båten lägger till inne i centrala Oslo och sedan är det endast en kort promenad till Aker Brygge, shoppinggatan Karl Johan eller operan. Oslo har flera intressanta muséer som är roliga även för barn, till exempel Nobels fredscenter, Kon-Tiki, Fram och Tekniska museet.

Besök Akershus fästning, eller Vigerlandsparken med alla de spektakulära skulpturerna. Passa även på att besöka skidmuseet vid Holmenkollens hoppbacke, där vinter-OS arrangerades 1952.

Oslos största lekplats ligger i Frognerparken och här kan barnen leka av sig i flera timmar.

Läs mer om Oslo


Missa inte Oslo Official City App. Du får uppdaterad info om bland annat turistattraktioner, shopping, speciella händelser och hotell. Den innehåller dessutom en offline-karta så att du inte behöver koppla upp dig på roaming för att hitta runt i staden.

Oslo - Official City App


DFDS - Världsledande färjeoperatör 2016​​

DFDS har precis vunnit en av resevärldens ”Oscars”, nämligen ”Världens ledande färjeoperatör” under 2016.
2016 vann vi också pris för Europas ledande färjeoperatör samt Danish Travel Award som bästa passagerarrederi, vilka seglar mellan Danmark och utlandet.