​Nyår på Oslobåten

Utsåld! Försäljningen är stängd fredagen den 29/12 kl. 12.00.


Kom och upplev en nyårsfest utöver det vanliga där du inte behöver tänka på någonting annat än att ha en riktigt trevlig kväll. Ombord på Oslobåten får du möjligheten att ringa in det nya året i en fantastisk maritim miljö. Välkommen att njuta av en nyårsafton med härlig stämning, god mat och förstklassig underhållning.

Nyår

 • Gourmetmiddag, champagne och en dag i Oslo
 • Livemusik och härlig nyårsstämning
 • Oroa dig för att få tag på taxi - din säng är bara några minuter bort

Nyår ombord på Oslobåten

Nyår ombord

Fira in tolvslaget med en alldeles speciell nyårskväll på öppet hav. Med stor omsorg gör vi vårt allra bästa för att förvandla nyårsafton ombord på våra kryssningsbåtar till en unik och festlig kväll. Våra färjor har allt du kan önska. Det går att boka hytter i olika prisklasser och för extra komfort kan du uppgradera till en hytt med fönster eller en hytt i Commodore-klass med storslagen havsutsikt och dubbelsäng. Varför inte unna dig själv lite extra lyx till nyår? Reser du i Commodore klass får du tillgång till vår exklusiva First Class Lounge under hela kryssningen. I priset ingår förstås en utsökt nyårsmiddag. Förutom en fyrarättersmeny bjuds det på champagne, vin och dansk kranskaka. Enligt tradition flyger champagnekorkarna i luften på tolvslaget, mitt i Kattegatt.

Sightseeing i Oslo 31 december

Innan nyårsfirandet sätter igång har du möjlighet att åka på en trevlig sightseeingtur i Oslo med buss. Den avgår kl. 10 från terminalen och under 2 ½ timme får du bland annat besöka Vigelands skulpturpark, Holmenkollen och och det kungliga palatset.

Bussresan kryddas med mysiga berättelser om norska jultraditioner och ett julpyntat Oslo. Det finns även möjlighet till en längre tur på 4 timmar och då åker du även till Bøgdøy och Vikingaskepsmuséet. Bussresan köper du i samband med att du bokar din nyårskryssning.

Läs mer om Oslo

Nyår ombord på Oslobåten

UPPTÄCK OSLO PÅ EGEN HAND

Väljer du att upptäcka Oslo på egen hand finns det många trevliga aktiviteter att ta sig an. Båten lägger till inne i centrala Oslo och sedan är det endast en kort promenad till Aker Brygge, shoppinggatan Karl Johan Gate eller operahuset. Inte långt därifrån hittar du hamnen med Rådhuset. På Rådhusplatsen ser du den ståtliga byggnaden som huserar Nobels Fredscenter. Som resande med DFDS får du 25 % rabatt på inträdet - det är bara att visa boardingkortet när du köper entrébiljett. Oslo är en spännande storstad med en hel del sevärdheter, både för vuxna och barn. Passa på att besöka skidmuseet vid Holmenkollens hoppbacke, där vinter-OS arrangerades 1952. Hyr kälkar eller skidor till hela familjen och prova Oslos långa kälkbacke Korketrekkeren som är öppen från december till mars.

Ladda ner Oslo City App och få ut så mycket som möjligt av tiden i den norska huvudstaden.

ETT FULLSPÄCKAT NYÅRSPROGRAM

Nyårsprogrammet ombord på Oslobåten är fullspäckat med trevliga aktiviteter och mycket nöje.

Från den stund då fartyget avgår från Köpenhamn bjuds det på god mat, avkoppling, livemusik och dans. En stor frukostbuffé står serverad innan färjan seglar in i den vackra Oslofjorden tidigt under nyårsaftons morgon. Efter ett härligt besök i Norges huvudstad är det så dags att åter stiga ombord.

Koppla av inför nyårsfirandet i wellnessområdet Bubble Zone eller ta en värmande kopp kaffe i baren. Nyårsafton inleds med en läcker välkomstdrink, följt av en 4-rätters nyårsmeny med vin, kaffe och 1 cognac eller likör. Kl. 24 skålas det nya året in med champagne och ”kranskage”. Festen fortsätter sedan hela natten på det böljande blå.


Program för nyårsafton 2017

Den 30 december

 • Avgång från Dampfærgevej 30, 2100 Köpenhamn kl. 16.30 (glöm ej ID-handling!)
 • Middagsbuffé inkl. 1 glas vin/öl eller flaskvatten
 • Livemusik och dans i nattklubben

Den 31 december

 • Stor frukostbuffé innan ankomst i Oslo kl 09.45
 • Besök Oslo – möjlighet till sightseeing med buss att strosa runt på egen hand
 • Avgång från Oslo kl. 16.30. Ombordstigning från kl. 14.00
 • Nyårsafton inleds med en välkomstdrink
 • 4-rätters nyårsmeny med vin, kaffe och 1 cognac eller likör
 • Kl. 24 skålas det nya året in med champagne och ”kranskage”
 • Fest hela natten på det böljande blå
 • Nattamat

OBS! Dresscode: festkläder

Den 1 januari

 • Stor frukostbuffé
 • Kl. 11.00 ankomst i Köpenhamn

OBS: Vid avgång 31 december istället för 30 december, är ankomst till Köpenhamn 2 januari 09.45


DFDS - Vi har vunnit pris​​

DFDS har vunnit pris som ”Europas ledande färjeoperatör 2018" och ​​”Världens ledande färjeoperatör 2017”.
Det är vi riktigt stolta för!