​KryssA med DJ Gloria

I mars tar DJ-drottningen Gloria över skivspelaren på båten mellan Köpenhamn och Oslo – häng med på en spännande dansfest ombord med musik från 50-talet fram till idag! OBS! Evenemanget är för alla 50+ som gillar härlig stämning, bra musik och att svänga sina lurviga på dansgolvet hela natten. 
Resa från Oslo den 20 mars (med koncert/ evenemang  på utresan) eller från Köpenhamn den 19 mars (med koncert/evenemang på hemresan).


Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 75:- vid bokning online. Resevillkor.

DJ GLORIA

Madelein "DJ Gloria" Månsson är en sprudlande och energisk diskjockey som spelar för fulla hus på en av Sveriges mest populära nattklubbar. Dessutom är hon Sveriges (kanske världens) äldsta kvinnliga DJ. Gloria utbildade sig till diskjockey när hon var 64 år gammal och är en av initiativtagarna till Sveriges första disco för 50-plussare. Dansgolvet fylls snabbt när hon drar igång sin musik. Här kan man dansa till musikgenrer som disco, rock, latin och soul från 50-talet och fram till idag.
Kom ihåg giltig legitimation! Det kan hända att dörrvakten tycker att du ser för ung ut. Den här konserten är förbehållen dansglada gäster i sin bästa ålder och du ska ha fyllt 50 år för att få delta.