​KryssA med DJ Gloria

Den 20. mars tar DJ-drottningen Gloria över skivspelaren på returresan från Oslo. Häng med på en spännande dansfest ombord med musik från 50-talet fram till idag!
OBS! Evenemanget är för alla 50+ som gillar härlig stämning, bra musik och att svänga sina lurviga på dansgolvet hela natten. 
Tax free-shopping, god mat och en skön atmosfär är bara några av alla saker som väntar ombord. Dessutom kan du tillbringa nästan 7 timmar i härliga Oslo (eller Köpenhamn) och njuta av allt dejligt som staden har att erbjuda – eller bara vila dansfötterna med avslappnande aktiviteter.

Allt detta kan du se fram emot när du kryssar med DJ Gloria:

  • Härliga dansmusik och sköna moves till långt in på natten
  • Musik från 50-talet fram till idag
  • En upplevelserik kryssning med 2 kvällar och nätter ombord

Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 75:- vid bokning online. Resevillkor.

DJ GLORIA

Madelein "DJ Gloria" Månsson är en sprudlande och energisk diskjockey som spelar för fulla hus på en av Sveriges mest populära nattklubbar. Dessutom är hon Sveriges (kanske världens) äldsta kvinnliga DJ. Gloria utbildade sig till diskjockey när hon var 64 år gammal och är en av initiativtagarna till Sveriges första disco för 50-plussare. Dansgolvet fylls snabbt när hon drar igång sin musik. Här kan man dansa till musikgenrer som disco, rock, latin och soul från 50-talet och fram till idag.
Kom ihåg giltig legitimation! Det kan hända att dörrvakten tycker att du ser för ung ut. Den här konserten är förbehållen dansglada gäster i sin bästa ålder och du ska ha fyllt 50 år för att få delta.

Ombord

Restaurang

Restauranger

Oslofärjan här den perfekta atmosfären för trevliga middagar. Restaurangen bjuder på ett stort urval av läckra rätter och allt från saftiga biffar, gourmetmiddag på Sjö med 4-, 5- eller 7-rättersmeny, autentiska pastarätter och italienska pizzor eller en dignande buffé. Vi rekommenderar att ni bokar bord hemifrån så att ni säkert vet att ni får plats på er favoritrestaurang det klockslag ni själva vill. Notera att bokning av bord måste göras senast klockan 16 dagen före avresa och att det inte går att boka bord på Little Italy.

Shopping

I Sea Shop kan du göra riktiga höstfynd. Shoppa parfymer, väskor, smycken, kläder, heminredningsprylar, choklad och mycket mer – till tax freepriser!

Wellness

Hösten är till för att ta hand om sig själv, och det är precis det man gör på vår wellness-avdelning. Vad sägs om en manikyr eller avkopplande massage? Ja tack, båda!

BubbleZone

Ta med barnen till BubbleZone och roa er i bassängområdet. Följ även med på flera spännande aktiviteter som skattjakt, teckningstävling, ät glass och lek i bollhavet.

I Oslo

Oslo

Upplev Oslo

Det finns massor att se och göra i Norges huvudstad.
Promenera längs huvudgatan Karl Johan där flera officiella byggnader ligger, bland annat Stortinget, Nationalteatern och Slottet.

Inte långt därifrån ligger hamnen med Rådhuset, och på Rådhusplatsen ser du den vackra byggnaden som huserar Nobels Fredscenter. Som resande med DFDS får du dessutom 25 % rabatt på inträdet - det är bara att visa boardingkortet när du köper entrébiljett.

24-timersbillett

Oslo är en stad där man enkelt kan ta sig runt till fots, men vill du ändå utnyttja kollektivtrafiken, så rekommenderar vi att köpa ett dagskort, en "24-timersbillett", till Oslos offentliga transport. Denna gäller till buss, spårvagn, T-bana och färja (färjorna åker bland annat till museérna på Bygdö - den vackraste genvägen över fjorden).

​Missa inte Oslo Official City App. Du får uppdaterad info om bland annat turistattraktioner, shopping, speciella händelser och hotell. Den innehåller dessutom en offline-karta så att du inte behöver koppla upp dig på roaming för att hitta runt i staden.

Oslo - Official City App


DFDS är Världens ledande färjeoperatör 2018​​

Vi har vunnit pris som ”Europas ledande färjeoperatör 2012-2018" och ​​”Världens ledande färjeoperatör 2011-2018”.
Det är vi riktigt stolta för!