​KryssA med DJ Gloria

Den 9 oktober tar DJ-drottningen Gloria över skivspelaren på Köpenhamnsbåten – häng med på en spännande dansfest ombord med musik från 50-talet fram till idag! OBS! Evenemanget är för alla 50+ som gillar härlig stämning, bra musik och att svänga sina lurviga på dansgolvet hela natten. 

Tax free-shopping, god mat och en skön atmosfär är bara några av alla saker som väntar ombord. Dessutom kan du tillbringa nästan 7 timmar i härliga Köpenhamn och njuta av allt dejligt som staden har att erbjuda – eller bara vila dansfötterna med avslappnande aktiviteter.

Allt detta kan du se fram emot när du kryssar med DJ Gloria:

  • Härliga dansmusik och sköna moves till långt in på natten
  • Musik från 50-talet fram till idag
  • En upplevelserik kryssning med 2 kvällar och nätter ombord

Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 75:- vid bokning online. Resevillkor.

 


DJ GLORIA
Madelein "DJ Gloria" Månsson är en sprudlande och energisk diskjockey som spelar för fulla hus på en av Sveriges mest populära nattklubbar. Dessutom är hon Sveriges (kanske världens) äldsta kvinnliga DJ. Gloria utbildade sig till diskjockey när hon var 64 år gammal och är en av initiativtagarna till Sveriges första disco för 50-plussare. Dansgolvet fylls snabbt när hon drar igång sin musik. Här kan man dansa till musikgenrer som disco, rock, latin och soul från 50-talet och fram till idag.
Kom ihåg giltig legitimation! Det kan hända att dörrvakten tycker att du ser för ung ut. Den här konserten är förbehållen dansglada gäster i sin bästa ålder och du ska ha fyllt 50 år för att få delta.

Ombord

Restaurang

Ät en bit mat innan konserten

Dörrarna till Sky Club öppnar klockan 21:30 så kom ihåg att boka bord på våra restauranger i god tid, så att du är redo när konserten börjar. Vår buffé erbjuder ett stort urval av både varma och kalla rätter och du kan välja det du själv tycker mest om. På Explorers Steakhouse får du en förstklassig biff med härliga tillbehör och i vår nya restaurang Sjø serveras lätta och läckra rätter baserade på skandinaviska råvaror. Om du istället föredrar italienska pizza- och pastarätter precis som de tillagas i Italien ska du svänga förbi Little Italy. Observera att det inte går att boka bord på denna restaurang.

Tax Free Shop

Tax Free-butiken är full av förmånliga hösterbjudanden! Här hittar du kläder, tillbehör, prylar till hemmet och alla klassiska tullfria varor som kosmetika och godis. Dyk ner i alla erbjudanden!

I Köbenhamn

Köbenhamn

Höstaktiviteter i storstaden

Köpenhamn är fullt av upplevelser. Här finns ett brett utbud av sevärdheter för varje tycke och smak och de flesta av dem är belägna inom gångavstånd. Båten lägger till i Köpenhamns frihamn (nära Østerbro), och det går transferbussar till och från centrum (Nørreport). Shoppinggatan Ströget, en av Europas längsta gågator, går som en pulsåder genom Köpenhamns centrum från Rådhusplatsen till Kongens Nytorv. Här hittar du butiker, anrika kaféer som Café Norden och en härlig storstadsstämning.
Vid sidan av Kongens Nytorv ligger Hamnkvarteret Nyhavn som är ett mysigt krog- och restaurangstråk. Missa inte saluhallen Torvehallerne där du finner både dansk och internationell mat.

DFDS - Vi har vunnit pris​​

DFDS har vunnit pris som ”Europas ledande färjeoperatör 2018" och ​​”Världens ledande färjeoperatör 2017”.
Det är vi riktigt stolta för!