Minisemester med en natt på hotell i Tallinn

Gör ett avbrott i vardagen och unna dig en minisemester till fina Tallinn. Shopping, nöje, kultur och sena middagar.
Kör på färjan i Kapellskär och vakna utvilad i Paldiski. Från Paldiski är det ca 45 km till Tallinn - dit du enkelt tar dig med bil. Tallinn är en av de bäst bevarade medeltida städerna i Europa, med tinnar och torn, fästningsmurar, vindsvåningar och sluttande tegeltak.

Snabbaste vägen över östersjön

  • En smidig båtresa till Baltikum
  • Upptäck Tallinn - en stad full med historia
  • Vardagslyx med en natt på hotell
Sänd en förfrågan, så skickar vi erbjudande på resan, utan några förpliktelser


Administrativt tillägg: Exp. avg. på linjerna Karlshamn-Klaipeda samt Kapellskär-Paldiski tillkommer med 110:- vid bokning via telefon och 0:- vid onlinebokning. Läs mer under Resevillkor.

ombord på båten till Estland

Våra färjor mellan Kapellskär och Paldiski har allt du behöver för en kortare färjetur. Det finns bland annat hytter i olika prisklasser och storlekar, vare sig du reser ensam eller med familjen.

I bufférestaurangen serveras olika rätter med kött och fisk. Förboka gärna dina måltider i samband med att du köper din resa så sparar du både tid och pengar. Det finns även en bar ombord som serverar kalla drycker, kaffe och snacks.

Ombord på färjan till Estland

En modern sagostad

Tallinn är staden med två ansikten. Samtidigt som det är modernt och framåt, ger staden en känsla av att tiden har stannat i en sagovärld. Vackra, gamla byggnader och kyrkor med tinnar och torn vittnar om en stad med mycket historia.

Förutom en inblick i Tallinns historia, finner du ett rikt nöjesliv och ett spännande shoppingutbud.

Läs mer om Estland

 


 

Kreutzwald Hotel****, Tallinn

Detta charmiga hotell ligger i Tallinns äldre stadsdel nära nationalbiblioteket och shoppingcentret Kristiine. Rummen har en klassisk inredning i varma färger och genomtänkta detaljer. Hotellet erbjuder gym såväl som bastu och bubbelpool. Alla rum har luftkonditionering och på hotellet finns även Wi-Fi att tillgå.

Adress: Endla 23, 10122 Tallinn, Estland

Hotellets hemsida

VON stackelberg****, Tallinn

En stilfull kalkstensbyggnad på foten av Domberget, på gränsen mellan den gamla och nya staden, byggd 1873 av den balttyska baronen Georg von Stackelberg som stadsbostad. I hotellet står den nya och gamla designen i harmoni: tjocka kalkstensväggar i offentliga utrymmen verkar elegant, betonade av moderna designelement som framhäver ljuset och den historiska miljön i byggnaden.

Adress: Toompuiestee 23, 10137 Tallinn, Estland

Hotellets hemsida

Park Inn Central***, Tallinn

Park Inn ligger nära den gamla stadsdelen och shoppinggatorna, ca 700 meter från Tallinns hamn. Rummen är rymliga med moderna faciliteter som gratis Wi-Fi och kabel TV. Restaurangens à la carte-meny erbjuder ett urval av rätter från världens olika kök, lokala delikatesser, allergianpassade måltider och ett antal vegetariska rätter.

Adress: Narva Rd. 7C, 10117 Tallinn, Estland

Hotellets hemsida


DFDS - Vi har vunnit pris​​

DFDS har vunnit pris som ”Världens ledande färjeoperatör 2017” och ”Europas ledande färjeoperatör 2017. Det är vi riktigt stolta för!