​Golfresa till Klaipeda

Åk med våra båtar mellan Karlshamn och Klaipeda. Du får en eller två dagar att uppleva en utmanande golfrunda på National Golf Resort.

Boka ett prisvärt paket där båtresan och greenfee ingår. National Golf Resort ligger knappt 20 minuters resa från Klaipeda centrum. Klubbhuset har en vacker utsikt över nästan alla 18 hålen. Golfsäsongen börjar i april och fortsätter till september. 

Tips! Du kan förboka middag samt frukostbuffé ombord samtidigt som du bokar din färjebiljett.

En underbar golfresa till Baltikum

  • En greenfee ingår i priset
  • Koppla av med en natt på hotell
  • Upplev Baltikum

Vänligen fråga våra säljare om mer information angående extra greenfee, hotellalternativ vid fullbokning eller extra tillval på din resa. Du når dem på telefon 0454-336 80 eller pax@dfds.se.

Disclaimer: Vi reserverar oss för fullbokade hotell samt eventuellt pågående tävlingar eller evenemang på golfbanan. Resevillkor.  


 

National Golf Resort i Klaipeda


Detta anrika golf-resort ligger 12 km nordost om Klaipedas internationella hamn, omringad av skog och vackra omgivningar. Den välskötta 18-hålsbanan angränsar till ett klubbhus med restaurang, terass och en golfbutik. 

Adress:
Stančiai village
Kretingalė parish
Tvenkiniu str. 30
96336 Klaipėda
Litauen

Hemsida: http://www.nationalgolf.lt/en

 

Klicka för större bilder!

 


National Hotel Klaipeda ****

Ett charmigt hotell mitt i Klaipeda med rymliga rum och alla bekvämligheter. Hotellet ligger endast 14 km från National Golf Resort.

Adress:
Žvejų g. 21/ Teatro g. 1
91247, Klaipėda
Litauen

Hotellets hemsida

  • Ljudisolerade rum
  • Platt-TV
  • Luftkonditionering
  • Frukostbuffé
  • Gratis WiFi
  • Restaurang och bar

 

 

Upplev båten till Litauen

Du reser smidigt med våra färjor mellan Karlshamn och Klaipeda. Båtarna kör i skytteltrafik sju dagar i veckan med avfärd på kvällen. Det ger dig tid till en middag i lugn och ro, en drink i baren och slutligen en god natts sömn i den bekväma hytten.

Barer och restauranger

På turen mellan Karlshamn och Klaipeda kan du välja mellan en bufférestaurang och vår à la carte-restaurang, Mare Baltikum. I den senare finns det många olika rätter att välja mellan till litauiska prisnivåer. Båten har även en bar där man kan slå sig ner i sköna fåtöljer för en kall eller varm dryck.

Hytter

Vi har ett flertal olika hyttkategorier ombord. Du kan välja mellan vanliga tvåbädds- och fyrbäddshytter samt Commodore Class med dubbelsäng, tv och minibar. Det finns även en del med sittplatser för den som inte önskar att boka en hytt.

Butik med sjöpriser

Ombord på färjorna hittar du en butik med alltifrån choklad och parfym till alkoholhaltiga drycker och souvenirer. Allt till billigare sjöpriser.


DFDS är Världens ledande färjeoperatör 2018​​

Vi har vunnit pris som ”Europas ledande färjeoperatör 2012-2018" och ​​”Världens ledande färjeoperatör 2011-2018”.
Det är vi riktigt stolta för!