Seniorkryssning - Upplev Öresund & Oslofjorden

Njut av middagsbuffén i Öresund och frukostbuffén i Oslofjorden. Upplev fantastisk utsikt, livemusik med dans eller ett dopp i jazzucin – på Oslobåten finns allt under ett tak. Vi skräddarsyr självklart resan efter era behov. Varmt välkommen ombord!

Unna dig en 2-nätters kryssning till Oslo. På Oslobåten som avgår från centrala Köpenhamn kan du koppla av en stund i vår relaxavdelning med pool och jacuzzi, innan du gör dig redo för kvällens nöjen. Kom ihåg att stanna till i vår tax-free butik där vi har bra priser på parfym, kläder och mycket mer.

20% rabatt på cykeluthyrning hos Viking Biking
Upplev Oslo på cykel. Viking Biking ger hela 20% rabatt på cykeluthyrning - visa bara ditt boardingkort från DFDS Seaways, läs mer under: Cykla i Oslo.

25% rabatt på entré till Nobels Fredscenter
Det moderna och interaktiva Nobels Fredscenter arbetar för att skapa reflektion och debatt om aktuella teman. Vid uppvisning av DFDS Seaways boardingkort får du 25% rabatt på entrén. Läs mer om aktuella utställningar här.

Info om kryssningen

  • 1 x 2-rätters meny inkl 1 öl/1 glas vin eller vatten 
  • 1 x middagsbuffé inkl 1 öl/1 glas vin eller vatten
  • 2 x frukostbuffé i restaurang 7 Seas

Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 75:- vid bokning online. Resevillkor.

 

Ombord på båten

Ombord  finner du allt du kan önska! Hytter i alla prisklasser, restauranger, caféer, med allt från buffé till gourmet-mat! Fartyget har nattklubb med dansgolv och flertalet barer. Upplev den härliga stämningen ombord med livemusik, trubadurer och DJ's. Passa även koppla av i det nya wellnessområdet Bubble Zone.

Umgås i en avslappnad och modern maritim miljö med caféer, barer, relaxadelning med pool och jaccuzzi, restauranger, nattklubb, dans och levande musik alla kvällar. Inled kvällen med en cocktail i en av de fem barerna för att sedan fortsätta med en lång härlig middag i en av våra restauranger. Om du känner för att slå klackarna i taket spelar liveband i nattklubben.

Hyttöversikt

Besök Oslo

Det finns massor att se och göra i Norges huvudstad. Även kallad för "The capital of culture and nature", ligger Oslo längst in i Oslofjorden. Det är en spännande storstad med många sevärdheter och massor av historia.
Promenera längs huvudgatan Karl Johan där flera officiella byggnader ligger, bland annat Stortinget, Nationalteatern och Slottet. Inte långt därifrån ligger hamnen med Rådhuset, och på Rådhusplatsen ser du den vackra byggnaden som huserar Nobels Fredscenter. Som resande med DFDS får du 25 % rabatt på inträdet - det är bara att visa boardingkortet när du köper entrébiljett.

Läs mer om Oslo


DFDS är Världens ledande färjeoperatör 2018​​

Vi har vunnit pris som ”Europas ledande färjeoperatör 2012-2018" och ​​”Världens ledande färjeoperatör 2011-2018”.
Det är vi riktigt stolta för!