årets bästa fest

På en partykryssning står glädjen högt i tak och du får gott om tid till att fira tillsammans med ditt sällskap. Njut av trevlig samvaro med utsökt mat och dryck och dansa till levande musik. En kryssning med Oslobåten har de bästa förutsättningarna för en lyckad fest. Njut av långa frukostar, goda middagar, livemusik och utsökta drycker. Ta en uppfriskande promenad på däcket under stjärnorna och värm dig med en svängom på dansgolvet.

I Oslo har du hela 6 timmar till egna äventyr med promenader, café besök, shopping eller sightseeing med buss.

2-nätters partykryssning Köpenhamn - Oslo t/r

  • Kryssning Köpenhamn - Oslo T/R med 2 nätters övernattnning i standardhytt
  • 3-rätters festmeny med vin ad libitum, dessertvin, kaffe och avec
  • 1 x middagsbuffé inkl. 1 öl/glas vin
  • 2 x frukostbuffé

Komfort och kvalitet ombord på

Vi lyssnar alltid till just dina önskningar och behov och gör vårt allra bästa för att ge dig en skräddarsydd resa som du och dina gäster kommer att minnas länge.

 Vi erbjuder hytter i alla storlekar och prisklasser, med eller utan fönster. Det går också bra att uppgradera till en lyxhytt i Commodore-klass med havsutsikt, stort badrum, roomservice och dubbelsäng. Den utsökta Commodore-frukostbuffén ingår förstås i priset. Reser du i Commodore de Luxe klass får du även tillgång till vår exklusiva First Class Lounge under hela kryssningen. Handdukar och sängkläder finns tillgängliga i alla hyttar.

En partykryssning med underhållning

Inled gärna din partykryssning med en välkomstdrink i Columbus Club. I baren hittar du en meny med ett brett urval av paraplydrinkar och cocktails.

Festligheterna kan därefter fortsätta med en läcker trerättersmiddag i topprestaurangen Blue Riband. Kocken lagar maten med stor omtanke medan kyparen skämmer bort er med gott vin och bästa tänkbara service. Reservation av bord i Blue Riband görs i samband med bokning av din festkryssning. Runda gärna av middagen med dans och goda drinkar i nattklubben. När fötterna börjar ömma och tröttheten tar överhanden är det inte långt till hytten.

Shopping och andra aktiviteter

Ta en paus i wellnessområdet Bubble Zone eller njut av en varm eller kall dryck på soldäcket. Vi erbjuder många slags öl- och vinprovningar ombord, där du och ditt sällskap kan njuta av goda viner, öl, konjak eller rom, medan vår kompetenta sommelier guidar er genom smakerna.

Glöm inte att ta en sväng förbi Taxfree butiken där du kan shoppa vin, choklad, parfymer och kläder till sjöpriser.

Upptäck vackra Oslo

Njut av den stora frukostbuffén i restaurangen medan vi seglar in genom Oslofjorden. Fartyget lägger till centralt i Oslo. Därifrån tar det bara 15 minuter att gå till operan, Aker Brygge, shoppinggatan Karl Johan eller Rådhuset. Längs Karl Johan Gate finns flera imponerande byggnader, som Stortinget, Nationalteatern och Slottet. På Rådhusplatsen ser du den ståtliga byggnaden som huserar Nobels Fredscenter. Som resande med DFDS får du 25 % rabatt på inträdet - det är bara att visa boardingkortet när du köper entrébiljett.

Ladda ner Oslo City App och få ut så mycket som möjligt av tiden i den norska huvudstaden.


SÅ HÄR KAN ERT PROGRAM SE UT

Nedan ser ni ett förslag på hur er resa kan se ut ombord på Oslobåten. Vi lyssnar alltid till just dina önskningar och behov, så att du får en skräddarsydd resa som du och dina gäster kommer att minnas länge.

Kl. 17.00: Hälsa dina gäster välkomna

Inled resan med att hälsa dina gäster välkomna med en välkomstdrink i Columbus Night Club.

Kl. 17.45: Festmiddag på Blue Riband

Sätt er till bords i restaurangen – här serveras en härlig trerättersmeny inklusive vin.

Kl. 19.30: Kaffe i nattklubben

Efter middagen visas ni till nattklubben, där ni blir serverade kaffe med avec. Här kan ni njuta av resten av kvällen med dans och goda drinkar.

Kl. 01.00: God natt

När tröttheten tar överhanden är det inte långt till hytten. Vi erbjuder många olika slags hytter, så det finns något för alla.

Dag 2:

Kl. 08.30: Frukostbuffé i 7 Seas

Njut av den stora frukostbuffén i restaurangen medan fartyget tar er genom den vackra Oslofjorden.

Kl. 10.00: Upplev Oslo

Fartyget lägger till centralt i Oslo, det tar bara 10-15 minuter att gå till operan eller rådhuset.

Kl. 16.30: Tillbaka på båten

Gå på upptäcktsfärd! Ta en paus i wellnessområdet Bubble Zone eller njut av en varm eller kall dryck på soldäcket samtidigt som fartyget lägger ut mot Köpenhamn.

Kl. 18.30: Öl- eller vinprovning

Vi erbjuder många slags provningar ombord, där du och ditt sällskap kan njuta av goda viner, öl, konjak eller rom, medan vår kompetenta sommelier guidar er genom smakerna.

Kl. 20.30: Kvällsbuffé i 7 Seas

När hungern gör sig påmind står den stora kvällsbuffén redo i restaurang 7 Seas. Här finns många olika rätter och barnen får en helt egen buffé.

Kl. 23.00: God natt

Efter en lång och händelserik dag är det härligt att kunna gå ner i hytten och få en god natts sömn innan ni är tillbaka i Köpenhamn nästa morgon.

Dag 3:

Kl. 08.30: Frukostbuffé

Njut av den stora frukostbuffén ännu en morgon, medan fartyget närmar sig Köpenhamn.

Kl. 09.45: Tillbaka i Köpenhamn

Fartyget anländer till Köpenhamn och vi tackar för oss för den här gången.

Ring oss på 042-26 60 00 eller skicka en förfrågan via epost så kontaktar vi dig så fort som möjligt.


DFDS - Världsledande färjeoperatör 2016​​

DFDS har precis vunnit en av resevärldens ”Oscars”, nämligen ”Världens ledande färjeoperatör” under 2016.
2016 vann vi också pris för Europas ledande färjeoperatör samt Danish Travel Award som bästa passagerarrederi, vilka seglar mellan Danmark och utlandet.