årets bästa firmafest

Håll nästa firmafest till sjöss, och ha en rolig och oförglömlig upplevelse med kollegor. Under två kvällar ombord kan ni njuta av varandras sällskap, utsökt mat, god dryck och levande musik. Våra moderna konferens- och mötesrum passar både för stora och små företag.

Info om kryssningen

  • Goda ramar för professionella och sociala evenemang
  • En unik personalfest som alla kommer att minnas
  • Inget behov av att köra hem och max 2½ minuter från festen till hytten


Se resevillkor för konferenskryssningar.

Så här kan ert program se ut

Mottagande

En lyckad företagsfest får en bra start i våra moderna konferens- och möteslokaler, där det finns möjlighet att hälsa alla medarbetare välkomna ombord.

Shopping


 

Efter samlingen i konferensområdet kan ni inleda båtfärden med att shoppa i taxfree-butiken, dricka en av våra specialöler och lyssna på livemusiken i den engelska puben, eller kanske njuta av ett glas vin eller champagne i Red & White Winebar.

Middagen

Ta sedan en sväng förbi hytterna, där ni kan göra er klara inför kvällens företagsfest, innan ni träffas igen för en läcker och inbjudande trerätters sällskapsmeny som naturligtvis ska intas med en vacker utsikt över havet.

Columbus Club

 

Företagsarrangemanget fortsätter med liveband och färgglada drinkar i Columbus Nightclub, där ni kan festa och dansa hela natten – lyckligtvis är det ju inte långt till kojen när fötterna blir trötta.

När solen går upp

 

Nästa morgon kan ni njuta av en läcker frukostbuffé med havsutsikt, medan ni stilla glider in genom Oslofjorden. I Oslo har ni hela dagen på er att utforska staden, som bjuder på en mängd kulturella upplevelser eller kanske spännande och utmanande teambuildingaktiviteter som vi står redo att ordna åt er.

På kvällen kan ni skämma bort er på spaområdet ombord på fartyget, innan ni tillsammans ska avnjuta en läcker middagsbuffé medan Oslobåten lugnt tar er tillbaka mot Köpenhamn igen.

Ring oss på 042-26 60 50 eller skicka en förutsättningslös förfrågan så kontaktar vi dig.

Ombord på båten

En firmafest på Oslobåten har de bästa förutsättningarna för en lyckad tillställning där alla är under samma tak och där ingen behöver gå hem tidigt. Ombord ser vi till att vara till ert förfogande och har ni frågor eller särskilda önskemål som rör vin, menyer, bordsplacering, bordsdekoration m.m.

Båten har fyra olika kök som är lämpliga för alla möjliga festtillfällen. Välj bland välsmakande bufféer, möra kvalitetsbiffar, 3-rätters festmeny eller en 6-rätters gourmetupplevelse. Njut av långa frukostar, goda middagar, utsökta drycker, livemusik och avsluta kvällen med dans på dansgolvet.

Hyttöversikt

Besök Oslo

I Oslo har ni hela 7 timmar till egna äventyr: åk på en sightseeingtur i buss, hyr cyklar eller ta en glass på operans takterass.

Låt oss ta del av era önskemål så planerar vi och arrangerar en oförglömlig fest.

Top 3 tips på aktiviteter i Oslo

  • Guidad tur på Oslo Opera
  • Sightseeing i centrum och Vigelandsparken
  • Besök på Nobels Fredscenter

DFDS - Världsledande färjeoperatör 2016​​

DFDS har precis vunnit en av resevärldens ”Oscars”, nämligen ”Världens ledande färjeoperatör” under 2016.
2016 vann vi också pris för Europas ledande färjeoperatör samt Danish Travel Award som bästa passagerarrederi, vilka seglar mellan Danmark och utlandet.