FÖRETAGSFEST MED ÖVERNATTNING

Arrangera nästa företagsfest på havet och få en rolig och oförglömlig upplevelse tillsammans med dina kollegor. Under två kvällar till sjöss kan ni njuta av varandras sällskap, den utsökta maten och drycken och livemusiken i vår nattklubb. När tröttheten sedan gör sig påmind finns hytten bara några minuter bort. Dessutom kan ni se fram emot sex timmars upplevelser och underhållning i Oslo.
Oslobåten passar perfekt till såväl sociala som arbetsrelaterade aktiviteter – för både små och stora sällskap. Vi kan därför erbjuda den perfekta företagsfesten, oavsett vilka önskemål ni har, vare sig ni är några få anställda eller ett stort företag med flera hundra medarbetare.

Ordna företagsfesten på Oslobåten och få:

  • Perfekt inramning för sociala och yrkesmässiga aktiviteter
  • Underhållning, avkoppling och massor av möjligheter ombord
  • Bara några minuter till hytten – ingen behöver köra hem
  • Ett brett urval av restauranger med välsmakande mat och utsökta viner
  • Sex timmars upplevelser i Norges vackra huvudstad Oslo
  • En annorlunda företagsfest, som alla kommer att minnas

Vi tar hand om det praktiska, så att ni kan koppla av och njuta av varandras sällskap under hela resan. Därför kan ni se fram emot hög servicenivå och en oförglömlig upplevelse till sjöss, där ni står i centrum.
Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan arrangera en företagsfest för er som ni kommer att minnas länge. Vi ser fram emot att hälsa er välkomna ombord!


Se resevillkor för konferenskryssningar.

SÅ HÄR KAN ER FÖRETAGSFEST SE UT

Mottagande

Om ni undrar hur er företagsfest kan se ut kan ni få inspiration här nedan. Vi lyssnar naturligtvis till era önskemål och behov, så att företagsfesten blir precis så som ni vill ha den.

Dag 1

16:30 Välkommen ombord

En lyckad företagsfest får en bra start i våra moderna konferens- och möteslokaler eller i Columbus Night Club, där det finns möjlighet att hälsa alla medarbetare välkomna ombord.

​16:45 Upplev möjligheterna ombord

När alla hälsats välkomna kan ni exempelvis inleda resan med att dricka ett specialöl till tonerna av livemusik i den engelska puben eller njuta av ett glas vin eller champagne i vår vinbar. Läs mer om möjligheterna ombord.

19:30 Social aktivitet

Kickstarta festkvällen med en social aktivitet som skapar gemenskap hos medarbetarna. Bland våra många aktiviteter ombord finns till exempel en cocktailkurs. Läs mer om aktiviteterna ombord.

20:30 Festmiddag

Avnjut en läcker festmeny på en av våra många spännande restauranger. Här finns bland annat det bästa havet har att erbjuda och underbara nordiska rätter lagade av säsongens läckraste råvaror. Se vårt urval av restauranger.

22.00 Fest till gryningen

Kvällen fortsätter med livemusik, färgglada drinkar och dans i Columbus Nightclub, där ni kan festa till gryningen. Se våra barer och nattklubbar.

01:00 Till kojs

När tröttheten kryper sig på efter en festlig och händelserik kväll är det bara några minuter från festen till hytten. Se vårt urval av hytter.

Dag 2

08:30 Godmorgen

Start dagen med at nyde en lækker morgenmadsbuffet med havudsigt, mens I stille sejler ind gennem Oslofjorden.

10:00 Oplev Oslo

Oplev den smukke by Oslo på egen hånd, eller lad jer inspirere af vores store udvalg af oplevelser i Oslo. I kan også bruge tiden på aktiviteter om bord på båden. Læs mere om mulighederne i Oslo.

16:00 Avkopplande eftermiddag

Varva ner med ett besök i vårt stora wellnessområde, medan Oslobåten lugnt och stilla tar er tillbaka mot Köpenhamn. Läs mer om wellnessområdet.

17:45 En kväll i gott sällskap

Stilla hungern på en av våra många restauranger ombord, och fortsätt kvällen med ett brett urval av avkopplande, mysiga och festliga aktiviteter.

Dag 3

08:30 God morgon

Avrunda resan med en läcker frukostbuffé medan ni närmar er Köpenhamn.

09:45 Tack för den här gången

En händelserik och underhållande företagsfest är slut. Tack för den här gången, och välkomna åter till Oslobåten!

FÅ ETT ERBJUDANDE UTAN KÖPTVÅNG

Kontakta oss på telefon 042-26 60 50, eller skicka en förfrågan och få mer information om hur vi kan arrangera den perfekta företagsfesten för er. Vi ser fram emot att höra från er!

Vill ni se Oslobåten och vilka möjligheter som finns här innan ni fattar beslut ordnar vi gärna en gratis rundvisning åt er. Visningen sker vid kajen i Köpenhamns Nordhamn. Kontakta oss på telefon 042-26 60 50.


DFDS är Världens ledande färjeoperatör 2018​​

Vi har vunnit pris som ”Europas ledande färjeoperatör 2012-2018" och ​​”Världens ledande färjeoperatör 2011-2018”.
Det är vi riktigt stolta för!