Konferens med havsutsikt

Ombord på både CROWN och PEARL Seaways finns moderna konferens- och mötesrum för både små och stora sällskap. Vi skräddarsyr gärna konferensen helt efter dina önskemål och kan erbjuda allt ifrån något extra att stoppa i magen (choklad, kakor, frukt, smoothies, smörgås, lunch etc) till flera möteslokaler i olika storlekar med plats från två till 210 personer (grupprum, större lokaler, atrium, etc).

ett flytande kontor

  • Moderna konferenslokaler med varierad kapacitet
  • Skräddarsydda lösningar och god service
  • Konferenslounge med dryck och tilltugg

Konferensfaciliteter 

Det finns plats för 2-210 mötesdeltagare, med allt från mindre grupprum till ett stort atrium med scen och biosittning. Nästan alla rum har en fantastisk havsutsikt!

Våra konferensvärdar hjälper dig med allt du kan tänkas behöva. I konferensloungen finns tillgång till kaffe/te och vatten, Wi-Fi är tillgängligt i hela konferensområdet.

Hyttöversikt

Hytter och restauranger

Mot ett tillägg är det möjligt att uppgradera hytten till enkelhytt, hytt med havsutsikt, lyxiga Commodore Class eller ge några av mötesdeltagarna en svit.

Betala lite extra och byt ut buffén eller 3-rätters festmenyn mot en riktigt mör kvalitetsbiff i SteakHouse. Det finns många rätter att välja mellan.

Restauranger för grupper