Quick Book

båtresa mellan Köpenhamn och Oslo

Kom ombord våra kryssningsfartyg och unna dig en båtresa full av upplevelser och njutning. Enkel eller tur/retur, med eller utan bil. Du bestämmer själv efter vad du vill ha ut av din resa. På båten har du gott om tid att skämma bort dig själv med goda middagar, vinprovning, avkoppling i jacuzzin och taxfree-shopping.

en bekväm resa

  • En natt ombord på Oslobåten
  • Njut av riktigt god mat ombord
  • Kom fram utvilad

Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 75:- vid bokning online. Resevillkor.

Ombord på båten

Ombord finner du allt du kan önska. Hytter i alla prisklasser och restauranger med allt från buffé till gourmet-mat. Fartyget har även ett casino (Pearl Seaways), nattklubb med dansgolv och flertalet barer. Upplev den härliga stämningen ombord med livemusik, trubadurer och DJ's. Passa även på att koppla av i wellnessområdet Bubble Zone.

Inled kvällen med en cocktail i en av de fem barerna för att sedan fortsätta med en lång härlig middag i någon av våra restauranger. Om du känner för att slå klackarna i taket spelar ofta liveband i nattklubben. Reser du i Commodore de Luxe har du dessutom tillgång till den avkopplande miljön i loungen.

 Ombord på Oslobåten

Besök Oslo

Norges huvudstad - som även kallas för "The capital of culture and nature" - ligger längst in i Oslofjorden. Det är en spännande storstad med många sevärdheter och massor av historia.

Promenera längs huvudgatan Karl Johan där flera historiska byggnader ligger, bland annat Stortinget, Nationalteatern och Slottet. Inte långt därifrån hittar du hamnen med Rådhuset. På Rådhusplatsen ser du den vackra byggnaden som huserar Nobels Fredscenter. Som resande med DFDS får du 25 % rabatt på inträdet - det är bara att visa boardingkortet när du köper entrébiljett.

Läs mer på Visit Oslo


DFDS - Världsledande färjeoperatör 2016​​

DFDS har precis vunnit en av resevärldens ”Oscars”, nämligen ”Världens ledande färjeoperatör” under 2016.
2016 vann vi också pris för Europas ledande färjeoperatör samt Danish Travel Award som bästa passagerarrederi, vilka seglar mellan Danmark och utlandet.