Quick Book

Res med bilen från Karlshamn till Klaipeda

Kör ombord på en av våra färjor och anländ till Klaipeda nästa morgon, utvilad och redo för äventyr. Semesterlugnet i Palanga och storstadspulsen i huvudstaden Vilnius ger en skön mix av kultur, landsbygd och storstad.

Låt oss ta dig närmre din destination medan du kopplar av ombord. Våra fartyg har en à la carte-restaurang, bufférestaurang, butik, bar och ett lekrum till barnen. Det finns dessutom hytter och vanliga sittplatser i olika prisklasser.

En Bekväm start på resan

  • Avkoppling ombord medan vi tar dig över Östersjön
  • Ett resmål med flera olika upplevelser
  • Upplev Litauen med bil

Viktig information: Litauiska myndigheter kräver att man medtar registreringsbevis i original (ej kopia), för att föra in ett fordon till Litauen. Saknas registreringsbevis i original kan införsel till Litauen nekas.


Administrativt tillägg: Exp. avg. på linjerna Karlshamn-Klaipeda samt Kapellskär-Paldiski tillkommer med 110:- vid bokning via telefon och 0:- vid onlinebokning. Läs mer under Resevillkor.

Ombord på båtenuTBUD Ombord på båten

Koppla av ombord på färjan mellan Karlshamn och Klaipeda. Du vaknar utvilad nästa dag, redo för nya äventyr i Litauen. Njut av god mat, kall eller varm dryck i  baren och upptäck våra erbjudanden i shoppen innan du beger dig till din hytt för en god natts sömn. 

På våra fartyg finns två typer av restauranger: en bufférestaurang och en à la carte-restaurang. I den första serveras frukostbuffén, samt middagsbuffén där du hittar varma rätter med kött och fisk. I à la carte-restaurangen väljer du själv din egen meny och till den finns flera goda viner att välja mellan.

Ombord färjan till Klaipeda

Njut av Litauennjut av fantastiska Litauen

På andra sidan Östersjön ligger en oupptäckt pärla med vacker natur och en intressant historia. Litauen är inte bara ett billigt semestermål utan bjuder även på en spännande kultur och god mat. I kuststaden Palanga samlas semesterfirare på sommaren för att njuta av lata dagar på stranden och i Vilnius kan du njuta av storstadsliv med goda middagar och shopping. Vill du veta lite mer om landets historia är en guidad tur på det Kuriska Näset att rekommendera. Missa inte den vackra skogen "Hill of Witches" eller fiskebyn Nida, som med sina faluröda trähus vittnar om byns historia med Sverige.

Läs mer om Litauen


DFDS - Världsledande färjeoperatör 2016​​

DFDS har precis vunnit en av resevärldens ”Oscars”, nämligen ”Världens ledande färjeoperatör” under 2016.
2016 vann vi också pris för Europas ledande färjeoperatör samt Danish Travel Award som bästa passagerarrederi, vilka seglar mellan Danmark och utlandet.