Njut av en bekväm resa med färja till Finland

Båten mellan Paldiski och Hanko avgår nio gånger i veckan och du har alla möjligheter att välja den avgång som passar dina resplaner bäst. Båten avgår från Paldiski Nordhamn som ligger 55 kilometer från Tallinn, och resan till Hanko, en liten ort i västra Finland, tar cirka 3,5 timmar. Finlands huvudstad Helsingfors ligger cirka 125 kilometer från Hanko och resan dit tar cirka 1,5 timme.


Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 75:- vid bokning online. Resevillkor.

Hanko

Hanko

Den lilla staden Hanko som ligger cirka 3,5 timmar från Paldiski Nordhamn bjuder på många vackra stränder, vilket gör staden till en av Finlands mest populära semesterdestinationer på sommaren.

Den lilla staden vid havet bjuder dessutom på både antika bomullsträd, sommarhus, restauranger, caféer, gallerier, sjöar, ett vattentorn med fantastisk utsikt över både hav och stad och mycket mer.
Koppla av

Om bord

Vid fartygets kvällsavgång har passagerarna möjlighet att vila och koppla av i de rymliga hytterna för 1, 2 eller 3 personer. Vid avgångar på dagen kan du njuta av den fantastiska havsutsikten under resans gång. Om du blir hungrig ombord kan du förse dig av buffén på båten. Här hittar du ett brett urval av kalla snacks och varma rätter, och det finns något för varje tycke och smak. Njut av resan och sällskapet med en kopp kaffe eller te, och innan du vet ordet av är båten framme.

DFDS är Världens ledande färjeoperatör 2018​​

Vi har vunnit pris som ”Europas ledande färjeoperatör 2012-2018" och ​​”Världens ledande färjeoperatör 2011-2018”.
Det är vi riktigt stolta för!