​Båtresa mellan Frankrike och England

DFDS Seaways färjelinje mellan Dunkirk och Dover förbinder Frankrike och England med en restid på knappt två timmar. Linjen trafikeras dagligen med upp till 12 avgångar i båda riktingarna. Våra färjor mellan Calais och Dover kör 10 gånger om dagen.

Våra färjor är specialbyggda för denna linje. Överfartstiden är lagom för att njuta av en måltid eller fika ombord innan du når målet för din resa. Det finns även en First Class Lounge för dig som vill ha det lilla extra och för familjer finns det en lekplats för barn.

Smidigaste vägen över engelska kanalen 

  • Endast 2 timmars båtresa till England
  • Möjlighet att uppgradera till First Class Lounge
  • Upp till 12 avgångar i varje riktning


Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 70:- vid bokning via telefon och 0:- vid bokning online. Resevillkor.

Ombord på båten

Oavsett om du väljer att äta i en av restaurangerna ombord, shoppa eller bara koppla av, kommer vi att se till att överfarten ska bli så bekväm som möjligt. Barnen har sitt eget lekrum ombord. För den som vill ha en lite mer exklusiv resa, rekommenderar vi ett besök i vår First Class Lounge.

Vi har två typer av resturanger att erbjuda. Antingen en self service resturang som serverar kalla snacks och varma rätter, eller vår à la carte resturang där kocken lagar din mat enligt traditionella recept.

Bistrobaren ombord har en trevlig atmosfär och panoramautsikt, med ett stort urval av varma och kalla drycker. Loungebaren är det perfekta stället att koppla av med en kall eller varm dryck och titta på TV.

Destination England

Packa bil, husbil, husvagn eller motorcykel och kombinera bilsemestern till England med en kort och smidig båtresa. Res från Dunkirk eller Calais till Dover, en rutt som knappt tar två timmar. Väl framme har du all tid att upptäcka den engelska landsbygden eller storstadspulsen i London.

Södra England med Devon, Dorset och Cornwall bjuder på klassiska badorter med sina karakteristiska långa pirer och fina stränder. Här finns gyllene sandstränder och stilla vatten men även områden med kraftiga vågor perfekt för surfare. Södra England har en rik kulturhistoria och här finns många sevärdheter och även förtrollande vackra trädgårdar, parker och charmiga fiskebyar.


 

DFDS är Världens ledande färjeoperatör 2018​​

Vi har vunnit pris som ”Europas ledande färjeoperatör 2012-2018" och ​​”Världens ledande färjeoperatör 2011-2018”.
Det är vi riktigt stolta för!