​Båtresa mellan Amsterdam & Newcastle

DFDS Seaways färjelinje mellan Amsterdam och Newcastle förbinder Nederländerna och England sjövägen. Linjen trafikeras dagligen i båda riktningar med överfart över natten. Fartyget seglar på kvällen och är framme på morgonen. Låt oss ta dig närmare din destination medan du roar dig och kopplar av ombord. Våra fartyg har ett stort utbud av nöjen och fina hytter i alla prisklasser.

Den rakaste vägen med bil till norra England och Skottland

  • Res på kvällen och anländ nästa morgon
  • Semestern startar från det ögonblick du kör ombord
  • Avkoppling och gemenskap i en härlig havsmiljö

Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 75:- vid bokning online. Resevillkor.

Ombord på båten

Vi har ett stort utbud av hytter ombord och du kan välja mellan allt ifrån enklare standard (med eller utan fönster) till lyxiga premiumhytter med stora fönster mot havet. Alla hytter har givetvis eget badrum (toalett och dusch). För en lyxigare touch rekommenderar vi hytterna i Commodore Class, där det även ingår Commodore frukostbuffé, dubbelsäng och havsutsikt från hytten.

Destination

Packa bil, husbil, husvagn eller motorcykel och kombinera bilsemestern till England med en kort och smidig båtresa. Starta din semester redan ombord. Njut av en cappuccino i kafét på färjan och kom utvilad fram - redo att upptäcka England med allt från natur och små pittoreska byar till bad och surfing. Här finns äventyr för alla i familjen!


DFDS - Vi har vunnit pris​​

DFDS har vunnit pris som ”Världens ledande färjeoperatör 2017” och ”Europas ledande färjeoperatör 2017. Det är vi riktigt stolta för!