FÖR ATT VARJE SEMESTERDAG RÄKNAS

När det äntligen är sommar och man har semester så vill man gärna ta vara på varenda minut. När du väljer sjövägen till Köpenhamn och Danmark så gör du själva resan till en del av din semester – du kan bada och sola på däcket, handla taxfree medan barnen blir underhållna i Piratklubben, för att ni sedan kan samlas och äta en avslappnande middag tillsammans. När tröttheten slår till så väntar sängen precis runt om hörnet.
Beställ innan d. 31. mars och få med bilen för 0:- i sommar. Om du beställer tidigt får du dessutom tillgång till våra lägsta priser.

Boka nu för att säkra bästa pris på:

  • En innehållrisk paus i bilresan
  • Att komma fram helt utvilad – utan att ha kört en enda kilometer
  • Underhållning, samvaro och härliga middagar med maritima omgivningar
  • I perioden 21. juni till 11. augusti 2019 är frukost inkluderat
Vänligen observera:
Erbjudanden gäller inte på följande datum: 30. maj - 2. juni, 7–10., och 28. juni, 5–6., 13–14., 20–21. och 27–28. juli.

Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 75:- vid bokning online. Resevillkor.

 

EN BEHAGLIG RESA

familj i restaurangen

En smidig start på semestern

Det är alltid skönt med en smidig start på semestern, och att få en paus från en längre körtur. Det är precis vad du får när du kör bilen ombord på en av våra båtar. Från det att du kliver ombord till att du kör i land är allt skräddarsytt till att du och din familj ska få en behaglig, innehållsrik och avslappande sjöresa.

Bubble Zone

Om du reser med barn, så är Bubble Zone helt klart stället att vara på! Här kan barnen leka, rita, hoppa i bollhavet, och visa fram deras simkunnighet i poolen. Ombord på Pearl Seaways finns en utomhusbassäng samt bubbelpool som är öppen under sommarhalvåret. Här kan man njuta av utsikten och något kallt att dricka – här prata vi livsnjutning på högsta nivå!

Buffé, biff eller italiensk?

Där finns flera restauranger ombord, så du kan alltid hitta någonting för var en smak. Vad sägs om en läcker, spröd pizza, eller en pasta som är gjord precis som i Italien? Hos Explorers Steakhouse kan du sätta tänderna i en riktig saftig biff, och välj emellan flera aptitliga tillbehör. Om du föredrar buffé upplägget, så är vår 7 Seas restaurang något för dig. Här kan du själv komponera drömtallriken, och välj emellan färska och läckra rätter som är lagad med säsongens råvaror. Du kan till och med göra din egen mjukglass till dessert. Ombord Oslobåten

ÄVENTYR I KÖPENHAMN

Upplevelser i storstan

Efter en trevlig kväll ombord, vaknar du utvilad i Köpenhamn nästa morgon. Storstaden har mycket att bjuda på, oavsett om det är din slutdestination eller om du blot ska slå ihjäl några timmar innan turen går vidare genom Danmark.

Barnens favoriter

Vad sägs till ett besök i ett av Europas finaste djurparker? Københavns Zoologisk Have ligger centralt till på Frederiksberg, och i löpet av våren 2019 öppnas en helt ny pandautställning. Om man är mer till havets djur än dem på land, kan man få en hel dag till at gå med alla världens fiskar på Den Blå Planet. Annars ligger där flera strand pärlar längs med den Köpenhamnska kusten, som erbjuder den perfekta miljön för en varm sommardag.

Shopping i Köpenhamn

Köpenhamn är en shopping by i världsklass. På Ströget hittar du både de stora, internationella märkeskedjorna samt exklusiva designervaror. Du kan shoppa dansk design och vackra inredningsprylar från kända varuhus, eller fynda i de mindre butikerna som gömmer sig bara några meter från Strögets shopping motorväg. Om du vill utforska de lite mindre kända danska märker, ska du ta en kik i Grønnegadeområdet som ligger bakom Illum. Här finns både tjusiga secondhand butiker samt danska klädmärken Envii, Nord och Pico.

DFDS är Världens ledande färjeoperatör 2018​​

Vi har vunnit pris som ”Europas ledande färjeoperatör 2012-2018" och ​​”Världens ledande färjeoperatör 2011-2018”.
Det är vi riktigt stolta för!