TA BÅTEN – FÖR ATT VARJE SEMESTERDAG RÄKNAS

Åker du på semester för att njuta av att vara tillsammans med familjen, äta god mat, och kanske även hitta tid till at shoppa? Vi har samlat allt detta och mycket mer på Oslobåten, så blir din restid till semestertid.
Kör ombord med bilen, skaka loss axlarna och ge dina barn en maritim upplevelse de sent kommer att glömma.
Beställ innan d. 31. mars och få med bilen för 0:- i sommar. Om du beställer tidigt får du dessutom tillgång till våra lägsta priser.

Boka nu för att säkra bästa pris på:

  • En innehållsrik paus i bilresan
  • Att komma fram helt utvilad – utan att ha kört en enda kilometer
  • Underhållning, samvaro och härliga middagar i maritima omgivningar
  • I perioden 21. juni till 11. augusti 2019 är frukost inkluderat
Vänligen observera:
Erbjudanden gäller inte på följande datum: 30. maj - 2. juni, 7–10., och 28. juni, 5–6., 13–14., 20–21. och 27–28. juli.

Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 75:- vid bokning online. Resevillkor.
 

NJUT AV SOMMARKÄNSLAN

flicka i poolen på däck

Varför sitta inklämd i en bil när du är på sommarsemester? I samma ögonblick som du stiger ombord hos oss är allt som upplagt för att du ska få en behaglig, innehållsrik och samtidigt avkopplande resa. Lägg in bagaget i hytten och njut av utsikten från däcket. Med vinden i ansiktet kan du på riktigt känna hur stressen rinner av kroppen.

Badsemester på båten

Efteråt är det väl dags att ta ett dopp i poolen?
I BubbleZone roar sig barnen i sitt eget lekområde medan mamma och pappa kan unna sig en avkopplande massage eller pedikyr i wellness-avdelningen.
Ombord Pearl Seaways kan man även njuta av utomhuspool under sommarmånaderna.

Kulinariska frestelser

Oslobåten är den ideella platsen för trevliga middagar. Där finns fem restauranger att välja emellan som var och en bjuder på ett stort urval av läckra rätter. Du kan sätta tänderna i saftiga biffar, njuta av en 4-, 5- eller 7-rätters gourmetmiddag, inta autentiska pastarätter och spröda italienska pizzor, eller en överdådig buffé med en egen mjukglassmaskin.
Notera att bokning av bord måste göras senast klockan 16 dagen före avresa och att det inte går att boka bord på Little Italy.

Ombord på Oslobåten

PÅ VIFT I OSLO

Karl Johan och slottet

Norges huvudstad, även kallad för "The capital of culture and nature", ligger längst in i Oslofjorden. Oslo är en spännande storstad med många sevärdheter och massor av historia som är perfekta att besöka under sommarhalvåret.
Oslobåten lägger till i centrala Oslo och härifrån är det bara ett stenkast till några av stadens mest populära platser.

Endast en kort promenad bort finns Aker Brygge med dess många uteserveringar, shoppingstråket Karl Johan och det nya Operahuset, som bjuder på vackra och Instragramvänliga vyer.

Oslo har ett spännande utbud av parker och utomhus aktiviteter för både barn och vuxna. Om du vill hålla dig i stan kan du bada från Sørenga Sjøbad med DFDS båten i bakgrunden eller gå en tur genom botaniska trädgården.

En kort körtur bort ligger Oslo Sommarpark, var hela familjen kan få pulsen upp medan ni klättrar i höga norska träd (För aktuella öppettider se parkens hemsida).
Eller varför inte besöka skidmuseet vid hoppbacken i Holmenkollen där OS anordnades år 1952? Här kan ni få en alvarlig adrenalinkick vid att kasta er ut från den historiska hoppbacken i en zip-lina. Ladda ner Oslo City App och få ut så mycket som möjligt av tiden i den norska huvudstaden.
Oslo - Official City App

Geirangerfjorden

INTE SÅ LÅNGT KVAR

Efter en behaglig resa ombord och efter bara några timmar, en dag eller två med upplevelser i Oslo, är vägen till övriga Norge väldigt kort.
Detta oavsett om ni ska vandra i de fantastiska norska fjällen eller fiska i de djupa fjordarna.

Oavsett hur resan fortsätter så rekommenderar vi en sommartur ner till djurparken i Kirstiansand. Bergen är också alltid värt ett besök, och på vägen kan man uppleva trollstigens vackra färger samt utsikten över Geirangerfjorden!

DFDS är Världens ledande färjeoperatör 2018​​

Vi har vunnit pris som ”Europas ledande färjeoperatör 2012-2018" och ​​”Världens ledande färjeoperatör 2011-2018”.
Det är vi riktigt stolta för!