Den bästa tiden att planera semester för 2019 är nu!

Beställ din resa till Litauen innan d. 20. januari och spara upp till 50 % på hytt och bil!

För din semester 2019 välj ett lugnt och avkopplande sätt att nå de spännande nya resmålen i Baltikum. Ta dig tid att njuta av många spännande upplevelser som du bara kan uppleva under den här typen av resor: vackra solnedgångar, Östersjöns horisonter, pittoreska havsstränder, dykande måsar och många fler.
Passa på att resa tillsammans med din familj, vänner eller dina husdjur. Ta med bilen ombord för att nå resmål längre bort. Planera din semester för nästa år nu och spara upp till 50 %!

Vänligen notera:
Vi gör passagerare som skall resa med Regina Seaways uppmärksamma på att det er avvikande ankomst- och avgångstider.
Mellan vecka 6 och 13 i 2019 kommer Princess Seaways att ersätta Athena och Optima medan de är på varv. Ombord på Princess är det bara Navigators Bar och North Sea Bistro som är öppna för gäster.

Fördelar meD en båtresa:

  • Avkoppling ombord medan vi tar dig från Karlshamn till Klaipeda
  • Inga bagagebegränsningar: ta allt du behöver för din semester!
  • Båtavgångar dagligen: välj det bekvämaste resedatumet för dig

Viktig information: Litauiska myndigheter kräver att man medtar registreringsbevis i original (ej kopia), för att föra in ett fordon till Litauen. Saknas registreringsbevis i original kan införsel till Litauen nekas.


Administrativt tillägg: Exp. avg. på linjerna Karlshamn-Klaipeda samt Kapellskär-Paldiski tillkommer med 110:- vid bokning via telefon och 0:- vid onlinebokning. Läs mer under Resevillkor.
Vänligen notera: Då den svenska kronan under en längre tid har försvagats i förhållande till Euron, är vi nödgade att justera växelkurserna (d v s vid köp i svensk valuta kommer den att räknas om motsvarande vårt pris i Euro).
Detta gäller den svenska marknaden på linjerna Karlshamn – Klaipeda och Kapellskär – Paldiski och inkluderar köp av måltider vid bokningstillfället, ordinarie hytt- och fordonspriser. Specialerbjudanden och fasta priser ( dvs gruppriser) påverkas ej.

Villkor:

  • Bokningsperiod: fram till 20. januari 2019
  • Erbjudandet gäller för resor under följande perioder: 14. januari 2019 – 11. april 2019 och 23. september 2019 – 30. november 2019
  • Rabatten gäller för hytter och transport av en bil (gäller ej bilar som överstiger 4 m x 10 m)
  • Ändringar för resor kan göras endast under bokningsperioden och då mot en avgift på 15 euro.
  • Biljetter kan inte ombokas/återbetalas efter bokningsperioden är över (ändring på namn och bil är möjlig).
Ombord på båten

FÄRJAN MELLAN KARLSHAMN OCH KLAIPEDA

DFDS har seglingar till Baltikum 7 dagar i veckan i båda riktningarna. Du kan antingen boka en enkelbiljett eller tur/retur med övernattning i standardhytt. I priset ingår transport av en bil och obegränsat bagage. Reser du med barn under 16 år ger vi dig rabatt på hytten, både vid enkel resa och t/r.

Koppla av ombord på färjan mellan Karlshamn och Klaipeda och upptäck allt våra fartyg har att erbjuda. Du vaknar utvilad nästa dag, redo att upptäcka ett av Europas vackraste hörn.

Våra två restauranger serverar antingen buffé eller à la carte. I den senare finns det många olika rätter att välja mellan till litauiska prisnivåer. I baren kan du sitta ner i en skön fåtölj med en kopp kaffe eller glas mousserande vin.

För de yngsta i sällskapet finns det ett lekrum med bollhav, leksaker och rithörna. Passa även på att handla till sjöpriser i vår taxfree shop - du hittar allt från parfymer och alkohol till skönhetsprodukter och choklad.

Vi har hytter i alla prisklasser. Du kan välja mellan vanliga tvåbädds- och fyrbäddshytter samt Commodore Class med dubbelsäng, tv och minibar. Dusch och toalett finns i alla hytter. Det finns även möjlighet att boka vilstol med gemensam toalett och dusch. Efter en god natts sömn är du redo att upptäcka ditt resmål.

Ombord färjan till Klaipeda

Njut av Litauen

NJUT AV FANTASTISKA LITAUEN

På andra sidan Östersjön ligger en oupptäckt pärla med vacker natur och en intressant historia. Litauen är inte bara ett billigt semestermål utan bjuder även på sagolik natur, en spännande kultur och riktigt god mat. I kuststaden Palanga samlas semesterfirare under sommarsäsongen för att njuta av lata dagar på Palanga Beach. I Vilnius kan du njuta av den härliga storstadspulsen med läckra middagar, prisvärd shopping och ett lyxigt spabesök.

BILA I BALTIKUM

Det finns flera spännande städer att besöka i Litauen, förutom huvudstaden Vilnius. Vill man hålla sig vid kusten kan man stanna i Klaipeda, dit färjan anländer, eller sommarstaden Palanga. Vill man se och ta sig runt i Litauen går även det jättebra. Vägarna håller oftast en god standard och att hitta prisvärda campingar, hotell eller vandrarhem är inte svårt. Sväng gärna av från huvudvägarna och upptäck den litauiska landsbygden. Täta skogar med härliga gröna dalar och slätter, storslagna sjöar och slingrande floder som skär genom landsbygden. Fiske är mycket populärt i Litauen.


DFDS är Världens ledande färjeoperatör 2018​​

Vi har vunnit pris som ”Europas ledande färjeoperatör 2012-2018" och ​​”Världens ledande färjeoperatör 2011-2018”.
Det är vi riktigt stolta för!