Raka vägen från Kapellskär till Paldiski

Beställ din resa innan d. 20. januari och spara upp till 50 % på hytt och bil!
Ta med bilen ombord på färjan från Kapellskär till Paldiski, och upplev havets stämning för halva priset!
Härifrån når du Tallinn på en timme och du kan sedan köra vidare och uppleva flera av de baltiska städerna.
Passa på att resa tillsammans med din familj, vänner eller dina husdjur. Ta med bilen ombord för att nå resmål längre bort. Planera din semester för nästa år nu och spara upp till 50 %!

 

Vi tar dig snabbt över till Estland

  • Snabbaste vägen till Estland med färja 
  • Inga bagagebegränsningar: ta allt du behöver för din semester!
  • ekväma hyttor: koppla av och njut av en lugn resa utan stress.

 

Vänligen observera att du ej kan resa som fotpassagerare utan fordon på linjen. Vi reserverar oss för eventuella ändringar.              


Administrativt tillägg: Exp. avg. på linjerna Karlshamn-Klaipeda samt Kapellskär-Paldiski tillkommer med 110:- vid bokning via telefon och 0:- vid onlinebokning. Läs mer under Resevillkor.
Vänligen notera: Då den svenska kronan under en längre tid har försvagats i förhållande till Euron, är vi nödgade att justera växelkurserna (d v s vid köp i svensk valuta kommer den att räknas om motsvarande vårt pris i Euro).
Detta gäller den svenska marknaden på linjerna Karlshamn – Klaipeda och Kapellskär – Paldiski och inkluderar köp av måltider vid bokningstillfället, ordinarie hytt- och fordonspriser. Specialerbjudanden och fasta priser ( dvs gruppriser) påverkas ej.

Villkor:

  • Bokningsperiod: fram till 20. januari 2019
  • Erbjudandet gäller för resor under följande perioder: 14. januari 2019 – 11. april 2019 och 23. september 2019 – 30. november 2019
  • Rabatten gäller för hytter och transport av en bil (gäller ej bilar som överstiger 4 m x 10 m)
  • Ändringar för resor kan göras endast under bokningsperioden och då mot en avgift på 15 euro.
  • Biljetter kan inte ombokas/återbetalas efter bokningsperioden är över (ändring på namn och bil är möjlig).
estonia

Kapellskär till Paldiski

Vår sjösträcka från Kapellskär till Paldiski förbinder Sverige med grannlandet Estland.
Kapellskär ligger 90 kilometer norr om Stockholm, medan Paldiski ligger 50km söder om Tallinn.
Färjeturen tar ca 11 timmar.

DFDS har seglingar 7 dagar i veckan i båda riktningarna. Du kan antingen boka en enkelbiljett eller tur/retur med övernattning i standardhytt.
I priset ingår transport av en bil och obegränsat bagage. Reser du med barn under 16 år ger vi dig rabatt på hytten, både vid enkel resa och t/r.

Utbud ombord på båten

Våra färjor mellan Kapellskär och Paldiski har allt du behöver för en kortare färjetur. Det finns bland annat hytter i olika prisklasser och storlekar, vare sig du reser ensam eller med familjen. För extra komfort erbjuder vi lite lyxigare hytter i Commodore Class, och då ingår alltid frukosten. Det går även bra att boka sittplatser på färjan. Koppla av i en förstaklassig bufférestaurang där både middag och frukost serveras av vår estniska kock. Baren serverar diverse drycker, kaffe och snacks. Ombord på färjan hittar du naturligtvis också en lekhörna till barnen, samt en mindre taxfree butik med ett urval av produkter som parfymer, vin, choklad och leksaker.

Landet som är mest värt att besöka

Estland knep nyligen första platsen i Lonely Planets årliga Top 10 Best Value Destination. Ett land där du har råd att bo på ett förstklassigt hotell utan att oroa dig för höga boendekostnader, och där en middag ute inte lämnar djupa avtryck i fickorna. För att inte tala om allt som Estland har att erbjuda vad gäller kultur, historia och natur.


ÅK VIDARE FRÅN PALDISKI TILL LETTLAND OCH RIGA

Baltikum bjuder på trevliga överraskningar vid första besöket och du kommer snabbt att upptäcka att Estland, Lettland och Litauen bjuder på mycket historia, vacker natur och ståtliga storstäder med ett rikt kulturarv. Tar du med bilen ombord på färjan till Paldinski är det lite mer än 300 kilometer till grannlandet Lettlands vackra huvudstad, Riga.

Här kan du uppleva både storstadskänsla och historisk charm. Riga är från början ett medeltida handelscentrum med gamla tegelkyrkor och trähus som idag omgärdas av ståtliga jugendbyggnader och gnistrande skyskrapor. Eleganta restauranger, barer och klubbar trängs längs de pittoreska kullerstensgränderna där du kan njuta av riktig god mat från världens alla hörn.

Den historiska innerstaden sprudlar med mysiga uteserveringar och cafeer under sommartid. Promenera bland unikt bevarade byggnader från 1300-talet. Besök gallerier och hantverksbodar eller State Museum of Art som hyser en imponerande kollektion av lettisk konst från 1700-talet och framåt. Ge dig iväg till centralmarknaden och njut av alla de läckerheter som bjuds på där. Centralmarknaden är också ett utmärkt ställe att fynda bland kläder, väskor, likörer, hantverk, kryddor och lädervaror till riktigt billiga priser. Ta en kall öl på något av stadens charmiga pubar eller unna dig en lyxig kroppsbehandling på ett av Rigas berömda spa. Lettlands pulserande huvudstad har något för alla smaker.

Riga är ett av Europas mest prisvärda resmål med spännande shoppingmöjligheter, många kulturaktiviteter och billig mat i toppklass.


DFDS är Världens ledande färjeoperatör 2018​​

Vi har vunnit pris som ”Europas ledande färjeoperatör 2012-2018" och ​​”Världens ledande färjeoperatör 2011-2018”.
Det är vi riktigt stolta för!