Företagsmöten med havsutsikt

Ge dina medarbetare en oförglömlig upplevelse till havs på en julbordskryssning fylld av goda middagar, nöjen och gemenskap. Ni är samlade under ett tak under hela kryssningen och har gott om tid att umgås i en annorlunda och avslappnad miljö.
Båten avgår från Köpenhamn kl 16.30 och efter inkvartering serveras på kvällen ett stort julbord med kalla och varma julrätter, med både traditionella och moderna inslag.

 
 

Köpenhamn – världens bästa stad att besöka i 2019

Köpenhamn har blivit utsedd av Lonely Planet till världens bästa stad att besöka i 2019! Detta kom inte som en överraskning för oss, eftersom Köpenhamn är vår solklara favorit med tanke på allt som staden har att erbjuda. Lonely Planet har döpt om staden till ”The Capital of Cool”, och om du undrar vad du ska hitta på i danskarnas coola huvudstad nästa gång du är där, så har vi massor av tips!

coola Köpenhamn 
 

Landet som är mest värt att besöka

Estland knep nyligen första platsen i Lonely Planets årliga Top 10 Best Value Destination. Ett land där du har råd att bo på ett förstklassigt hotell utan att oroa dig för höga boendekostnader, och där en middag ute inte lämnar djupa avtryck i fickorna. För att inte tala om allt som Estland har att erbjuda vad gäller kultur, historia och natur.

Med DFDS reser du snabbt och enkelt med färjan från Kapellskär över Östersjön.

 
 

Utökade gränskontroller

Vänligen observera att från och med 2. juli utökas gränskontrollen vid flera svenska hamnar och flygplatser.

Utökande gränskontroller