​miniKryssning till Oslo

En tvånätters kryssning till Norge och Oslo ger en härlig upplevelse och en skön paus från vardagens rutiner. Vare sig det är vardagslyx eller en weekendresa som lockar, är en kryssning till Norges huvudstad den perfekta avstickaren.

En välförtjänt paus från vardagen

  • Två övernattningar ombord och en dag i Oslo
  • Avkoppling, nöjen och god mat
  • Vardagspaus eller miniweeken

Administrativt tillägg: Exp.avg. tillkommer med 150:- vid bokning via telefon och 75:- vid bokning online. Resevillkor.

OMBORD PÅ BÅTEN

Ombord finner du allt du kan önska. Hytter i alla prisklasser, restauranger med allt från buffé till gourmetmat och ett kafé för den som är fika-sugen. Fartyget har även ett casino (endast på Pearl Seaways), nattklubb med dansgolv och flertalet barer. Upplev den härliga stämningen ombord med livemusik, trubadurer och DJ's. Passa även koppla av i wellnessområdet Bubble Zone.

Inled kvällen med ett glas vin i Red & White Winebar för att sedan fortsätta med en lång, härlig middag i en av våra restauranger. Om du känner för att slå klackarna i taket spelar varje kväll liveband i nattklubben. Reser du i Commodore de Luxe har du dessutom tillgång till den avkopplande miljön i loungen.

HYTTER PÅ OSLOBÅTEN

BESÖK OSLO

Det finns massor att se och göra i Norges huvudstad. 
Promenera längs huvudgatan Karl Johan där flera officiella byggnader ligger, bland annat Stortinget, Nationalteatern och Slottet. Inte långt därifrån ligger hamnen med Rådhuset, och på Rådhusplatsen ser du den vackra byggnaden som huserar Nobels Fredscenter.Som resande med DFDS får du dessutom 25 % rabatt på inträdet - det är bara att visa boardingkortet när du köper entrébiljett.

Oslo är en stad där man enkelt kan ta sig runt till fots, men vill du ändå utnyttja kollektivtrafiken, så rekommenderar vi att köpa ett dagskort, en "24-timersbillett", till Oslos offentliga transport. Denna gäller till buss, spårvagn, T-bana och färja (färjorna åker bland annat till museérna på Bygdö - den vackraste genvägen över fjorden).

LÄS MER OM OSLO


 

Privat balkong eller egen jacuzzi?

Det är alltid möjligt att uppgradera för den där extra komforten under resan med DFDS. Vi har alltifrån enklare hytter med havsutsikt till lyxhytter med privat balkong eller jacuzzi. I alla Commodore-hytter ingår frukost, och reser du i de Luxe, Balcony eller Owners Suite får du även tillgång till loungen där du bjuds på gratis drycker, kakor, snacks, kaffe, Wi-Fi och tidningar.

Läs mer om våra olika hytter

​Missa inte Oslo Official City App. Du får uppdaterad info om bland annat turistattraktioner, shopping, speciella händelser och hotell. Den innehåller dessutom en offline-karta så att du inte behöver koppla upp dig på roaming för att hitta runt i staden.

Oslo - Official City App


DFDS - Världsledande färjeoperatör 2016​​

DFDS har precis vunnit en av resevärldens ”Oscars”, nämligen ”Världens ledande färjeoperatör” under 2016.
2016 vann vi också pris för Europas ledande färjeoperatör samt Danish Travel Award som bästa passagerarrederi, vilka seglar mellan Danmark och utlandet.