Kryssningar med DFDS

Hos DFDS har vi många olika alternativ för dig som vill åka på en härlig kryssning. Våra båtresor ger dig den fantastiska möjligheten att kunna njuta av livet till sjöss och även besöka några av Europas vackraste städer. Utöver detta har vi alltid olika eventkryssningar. Vilken kryssning vill du helst åka på?

  • Härliga middagar på öppet hav
  • Underhållning och aktiviteter för både barn och vuxna
  • Avslappning och samvaro i maritima omgivningar
  • Bo på förstklassigt hotell

 
 
 
 

OMBORD PÅ FÄRJORNA

Vi har hytter i alla prisklasser och restauranger med allt från buffémat till trerätters gourmetmat. Våra fartyg är det perfekta stället för trevliga middagar i en underbar miljö. Mat och service är på topp i restaurangerna och det bjuds på ett stort urval av läckra rätter. Välj mellan 2 och 3-rätters menyer eller prova autentiska pastarätter och härligt spröda pizzor. Vi rekommenderar att boka bord hemifrån så att ni säkert får plats i er favoritrestaurang vid önskad tid. Notera att bokning av bord måste ske senast kl. 16 dagen före avresa.

Upplev den härliga stämningen ombord med livemusik och DJ's i våra nattklubbar. Njut av en härlig drink i baren eller slappna av i vårt wellnessområde med bubbelpool och spa. Reser du i Commodore de Luxe har du tillgång till den exklusiva miljön i Commodore de Luxe Lounge. Givetvis finns det också massor av spännande upplevelser och aktiviteter för barnen ombord.

KRYSSNINGAR TILL NORGE, DANMARK OCH BALTIKUM

Åk på en minikryssning till Oslo eller Köpenhamn. Njut av ett par härliga dagar ombord med hög komfort, god mat och mycket tid för varandra. Våra MiniCruises ger er två övernattningar ombord på Oslobåten och en dag fullspäckad med upplevelser i den vackra norska huvudstaden. Hela resan varar i drygt tre dagar.

Vill du hellre uppleva en avkopplande weekend i vackra Köpenhamn? Våra färjor avgår kl. 16.30 från Oslo. Du får två härliga kvällar ombord på CROWN eller PEARL Seaways - och vaknar upp på morgonen lagom till inseglingen i Öresund. I Köpenhamn har du en hel dag till egna äventyr med kafébesök, shopping och sevärdheter.

Två av våra färjelinjer förbinder Sverige med andra sidan Östersjön. Åk på en underbar minikryssning till Klaipedia på Litauens vackra västkust. Res över dagen och unna dig två nätter ombord. Upplev en kulturspäckad dag i Klaipeda tillsammans med familj eller vänner. Njut av god mat och billig shopping. Båten avgår från Karlshamn på kvällen och anländer till Klaipeda morgonen efter. Vår andra sjörutt går till den lilla hamnstaden Paldiski på Estlands västkusten. Kör på färjan i Kapellskär och vakna utvilad i Paldiski. Från Paldiski är det ca 45 km till Tallinn - dit du enkelt tar dig med bil.

EVENTSKRYSSNINGAR

Med DFDS kan du åka på en exklusiv opera- eller balettkryssning till Oslo. Vi erbjuder det allra bästa vad gäller boende, kultur, mat och avkoppling. Du får två minnesvärda nätter ombord på Oslobåten, en hotellvistelse i Norges vackra huvudstad och en opera- eller balettföreställning i det storslagna operahuset. Du bor på förstklassigt hotell i Oslo; antingen Thon Hotel Opera eller The Hub. I operahuset spelas operor såväl som balettföreställningar och konserter. Säsongen sträcker sig från augusti till juni. DFDS erbjuder biljetter till några av världens mest kända opera- och balettföreställningar under säsongens gång, och alltid till bra platser.

Vill du förvandla årets nyårsfirande till en oförglömlig upplevelse? Upplev en nyårsfest utöver det vanliga där allt är ordnat för att du ska kunna njuta av en unik och underbar kväll med härlig stämning, god mat och förstklassig underhållning. I priset ingår en utsökt nyårsmeny, champagne och en dag i Oslo med möjlighet till sightseeing med buss. Bussresan köper du i samband med att du bokar din nyårskryssning. Vill du dessutom unna dig lite extra lyx under din nyårskryssning så går det utmärkt att uppgradera till en lyxhytt med balkong eller jacuzzi.